Mario Balotelli La Liga devine gidiyor! Transferde ters köşe: Çılgın teklif

Mario Balotelli için sürpriz transfer iddiası ortaya atıldı. İspanyol gazetecinin özel olarak duyurduğu habere göre yıldız forvet La Liga yolcusu. Mario Balotelli ile Gennaro Gattuso'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Valencia'nın ilgilendiği haberi İspanya'da manşetleri salladı. İşte flaş transferin detayları...

aksam.com.tr

Mario Balotelli'nin Adana Demirspor macerası sona erebilir. Bu yıl Mavi Şimşekler'de küllerinden doğan tecrübeli golcü, İspanyol devinin radarına girdi. Gennaro Gattuso'nun teknik direktörü olmak üzere olduğu Valencia'nın İtalyan yıldız için harekete geçeceği iddia edildi.

Anadolu Efes'te Vasilije Micic depremi! Ergin Ataman kariyerinin en kötü haberini aldı

MARIO BALOTELLI LA LIGA YOLCUSU

Aksam.com.tr'nin İspanyol basınından gazeteci Josep Pedrerol'dan aktardığı haberine göre; Valencia'nın başına geçmesi beklenen Gennaro Gattuso, ilk transferi olarak Mario Balotelli'yi istedi. İspanyol ekibi de bu öneriye sıcak baktı ve harekete geçmeye karar verdi.

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Gattuso'nun vatandaşı Mario Balotelli'yi La Liga'da yeni bir meydan okumaya çağırarak ikna etmek istediği belirtildi. İtalyan çalıştırıcının tecrübeli golcünün La Liga'da yeniden Avrupa'daki eski şaşalı günlerine dönebileceğini düşündüğü ifade edildi.

Bitti bu iş! Romelu Lukaku resmen geri dönüyor: Şaşkına uğratan rakam

MARIO BALOTELLI'NİN ADANA DEMİRSPOR KARNESİ

Mario Balotelli bu sezon Adana Demirspor ile 33 maça çıktı. Forma giydiği 33 mücadelede 19 gol atıp 6'da asist yapma başarısı gösteren 31 yaşındaki forvet 2178 dakika da sahada kaldı.

Transfermarkt verilerine göre, İtalyan golcünün güncel piyasa değeri 2.8 milyon euro.

Pep Guardiola'yı Erling Haaland da kesmedi! 200 milyon sterlinlik tarihi transfer

Zehra Güneş dünyada gündem oldu! Herkes bu olayı konuşuyor