Mario Balotelli herkesi yanılttı! Adana Demirspor'dan ayrılıyor mu?

Mario Balotelli'nin Giresunspor maçı kadrosunda yer almaması transfer dedikodularına sebep olmuştu. Mario Balotelli'nin sosyal medya hesabındaki “İtalya ve Brescia forveti” biosu söylentileri iyice artırmıştı ancak gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar…

Ajansspor

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli için ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Giresunspor maçı kadrosunda yer almayan Mario Balotelli hakkında flaş bir iddia gündeme geldi.

MARİO BALOTELLİ İÇİN BRESCİA İDDİASI

Mavi Şimşekler'in yıldız golcüsü Balotelli'nin sosyal medya hesabı Twitter biosunu güncelleyerek Brescia'ya transfer olduğu ifade edildi.

KADRODA NEDEN YER ALMADI?

Mario Balotelli'nin Giresunspor maç kadrosunda olmamasının sebebi hafta içerisinde yaşadığı soğuk algınlığı olduğu öğrenildi. İtalyan golcü geçtiğimiz hafta içerisinde sosyal medya hesabı Instagram'dan da tedavi görürken serum hikayesi paylaşmıştı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Mario Balotelli'nin sosyal medya hesabı Twitter biosunu güncellediği iddia edilse de golcü futbolcu Adana Demirspor'a geldiğinden beri Twitter'ı aktif kullanmıyor. Mario Balotelli'nin uzun süredir biosunda "İtalya ve Brescia forveti" yazıyor.

BALOTELLİ'NİN ADANA DEMİRSPOR PERFORMANSI

Adana Demirspor'un geçtiğimiz yaz transfer döneminde Monza'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Mario Balotelli, 33 maçta 19 gol, 6 asist yaptı.