Marek Hamsik Balotelli'yle ne konuştu? O diyaloğa açıklık getirdi

Trabzonspor'un sahasında Adana Demirspor'u 2-0 mağlup ettiği maçta Bordo-Mavililerin 1 golünü kaydeden Marek Hamsik, mücadele sonrası açıklamalar yaptı. ‘Şehrimiz ve takımımız adına çok mutluyum' diyen Marek Hamsik, Mario Balotelli'yle arasında geçen diyaloğa da açıklık getirdi.

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Marek Hamsik, 2-0 kazandıkları Adana Demirspor maçının ardından konuştu. Marek Hamsik, Mario Balotelli'yle arasında geçen diyaloğa da açıklık getirdi.

"ŞEHRİMİZ, TAKIMIMIZ ADINA MUTLUYUM"

Çok mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, "Ben kendimden bireysel olarak bahsetmek yerine daha çok takımdan bahsetmek istiyorum. Şehrimiz, takımımız adına çok mutluyum." dedi.

"İKİNCİ YARI DAHA İYİYDİK"

İkinci yarıda daha iyi olduklarının altını çizen Slovak yıldız, "İlk yarı yeterince iyi değildik. İkinci yarı ikinci gol sonrası sakin oynadık, daha iyiydik. Futbol bir takım sporu. Bireysellikten daha çok takımdan bahsetmek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

BALOTELLI İLE ARASINDA GEÇEN DİYALOG

Maç içerisinde Balotelli ile konuşmasını anlatan Hamsik, "Mario Balotelli ile çok önemli şeyler konuşmadım. Defalarca kez karşı karşıya oynadığım bir rakibim. Aramızda dostça bir sohbet geçti." şeklinde konuştu.