Marco Asensio'yu kahreden haber! Herkes Real Madrid'in bu kararını konuşuyor

Marco Asensio bu haberle yıkıldı. Real Madrid ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan İspanyol orta saha kulübünden ültimatom yedi. Marco Asensio'yu ücretsiz kaptırmak istemeyen eflatun-beyazlılar oyuncuyu uyardı. Real Madrid'in amacı İspanyol orta sahayı bedelsiz göndermemek.

Aksam.com.tr

Real Madrid'ten Marco Asensio'ya sözleşme uzatma ültimatomu. Eflatun-beyazlılar, İspanyol oyuncuya 30 Haziran'dan önce sözleşmesini uzatmayı reddetmesi halinde satılacağını bildirdi. 26 yaşındaki oyuncu, sözleşmesinin son 18 ayına girerken Real Madrid ile hâlâ sözleşme yenilemedi.

MARCO ASENSIO'YA UZAT YA DA GİT DEDİLER

İspanya basınında yer alan habere göre, Real Madrid, adı Premier Lig ekiplerinden Arsenal ve Liverpool ile anılan oyuncusunu kaptırmamak için harekete geçti.

İspanyol devi, Asensio'yu takımda tutmak için yeni sözleşme teklifini iletti. Real Madrid'in 16 yaşındaki on numaraya yeni teklifi şu anki maaşının aynısı + 1,5 milyon € bonus oldu.

MARCO ASENSIO'NUN BU SEZONKİ KARNESİ

Marco Asensio, bu sezon Real Madrid forması ile 33 maça çıktı. 33 karşılaşmada 10 gol atma başarısı gösteren 26 yaşındaki İspanyol oyuncunun 1 tane de asisti bulunuyor.