Marcao'ya elveda, Kaan Ayhan'a merhaba! Anlaşma sağlandı

Galatasaray, Marcao'yu Sevilla'ya uğurluyor. Tarafların bugün anlaşması bekleniyor. Aslan, Marcao'nun ardından Kaan Ayhan transferini bitirecek. Oyuncuyla anlaşma sağlayan Cimbom, son noktayı koyacak.

Sabah

Galatasaray'da uzun zamandır gündemi meşgul eden Marcao'nun transferi konusunda hareketli bir gün yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp adına görüşmeleri futbol direktörü Cenk Ergün yönetti. İstanbul'da gerçekleşen toplantıda Sevilla yetkilileri, Galatasaray'a 12 milyon euro bonservis teklif etti. Cimbom ise 15 istedi. İspanyol ekibiyle bu konuşmalar gerçekleşirken, Zenit de 26 yaşındaki stoper için devreye girdi.

Okan Buruk şaştı kaldı: Kamp davetini kabul etmedi, kadro dışı bıraktı!

MARCAO'DA ZENIT DEVRE DIŞI

Rus ekibi, "15 milyon Euro vermeye hazırız" dedi. Bu öneri Marcao'ya soruldu ancak yıldız futbolcu, "Ben Sevilla ile anlaştım. Zenit'e gitmem" yanıtını verdi. Bunun üzerine Rus kulübüyle pazarlıklar başlamadan bitti. Bugün Sevilla ile bir görüşme daha yapılması ve 13- 14 milyon euroya el sıkışılması bekleniyor.

Florentino Luis Galatasaray'a

"KAAN AYHAN İLE ANLAŞMA SAĞLANDI"

Öte yandan Aslan bir de müjdeli haber aldı. Trabzonspor'un da istediği Kaan Ayhan, sarı- kırmızılıların teklifini kabul etti. Galatasaraylı idarecilerin, Marcao transferinin tamamlanmasının ardından 27 yaşındaki milli stoper için İtalya seferine çıkıp, Sassuolo ile temas kurması bekleniyor.

William Carvalho kadro dışı