Marcao'nun yerine geliyor! Dursun Özbek'in ilk bombası

Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen Marcao'nun yeri çabuk dolacak. Başkanlığa seçilen Dursun Özbek ve ekibi transfer çalışmalarına başlarken, Sevilla'ya transfer olması beklenen Marcao yerine Zürih'le İsviçre Ligi şampiyonluğu yaşayan Becir Omeragic'in transferi için girişimlere başlandığı belirtildi.

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Marcao'nun yeni çabuk dolacak... Sarı kırmızılı takımın çiçeği burnunda başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Yeni yönetim, Marcao'nun yerini Zürih'le İsviçre Ligi şampiyonluğu yaşayan Becir Omeragic ile doldurmayı planlıyor.

MARCAO YERİNE BECİR OMERAGİC

Sabah'ın haberine göre; West Ham'ın da Zürih'le İsviçre Ligi şampiyonluğu yaşayan Becir Omeragic'i istediği ancak Galatasaray'ın da ciddi bir rakip olduğu iddia edildi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR!

Sarı-kırmızılı ekibin, Boşnak asıllı 20 yaşındaki stoper için somut adımlar atmaya başladığı bildirildi.

Savunma hattını güçlendirmek için harekete geçen Galatasaray yönetiminin, Zürih'le görüşme halinde olduğu belirtildi. Bir süre önce, Omeragic'in formasını giydiği Zürih'te teknik direktör Andre Breitenreiter'in Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olacağına dair iddialar da vardı.

Geçtiğimiz sezon Zürih'te 28 resmi maçta forma giyen Omeragic, 1 asistlik katkı verdi. Stoper mevkisinde oynayan genç savunmacı, sağ bek ve ön libero bölgelerinde de görev alabiliyor. 20 yaşındaki futbolcu, İsviçre Milli Takım formasıyla 4 maçta sahaya çıktı. Becir Omeragic'in güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.