Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırması dünya basınında: Utanç verici

Son dakika Galatasaray haberleri… Süper Lig'de yeni sezonun ilk hafta maçında Galatasaray deplasmanda Giresunspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın önüne geçen konu ise Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırması oldu. Skandal pozisyon dünya basınında da geniş yankı buldu. İşte detaylar…

Galatasaray'ın deplasmanda Giresunspor'la karşılaştığı maç sırasında Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa ardından da 2 kez yumruk attığı skandal pozisyon, dünya basınında geniş yankı buldu.

MARCA: Takım arkadaşına kafa ve yumruk atan Galatasaraylı futbolcu ihraç edildi. Brezilyalı Marcao, Giresunspor ile oynanan maçın 63. dakikasında yumruk attığı takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile kavga ettiği için direkt kırmızı kart gördü.

Canalrcn: Falcao'nun takım arkadaşları maç sırasında kavga etti. Marcao kontrolden çıktı ve takım arkadaşına önce kafa ardından da yumruk attı. Marcao'nun talihsiz hareketleri oyundan atılması ve arkadaşlarının ona sert tepki göstermesiyle sonuçlandı.

AS: Falcao'nun iki takım arkadaşı oyunun ortasında kavga etti. Galatasaray-Giresunspor maçının 61. dakikasında Marcao kendini kaybetti ve Kerem Aktürkoğlu'na farklı şekillerde vurdu. Hakem Brezilyalıyı ihraç etti.

OLE: Utanç verici olduğu kadar sıra dışıydı. Galatasaray'ın defans oyuncusu Marcao, Giresunspor'u 2-0 yendikleri maçta takım arkadaşı Aktürkoğlu'na vurduğu için oyundan ihraç edildi.

Bolalob: Kaos! Marcao oyundan atıldı ancak ilginç bir şekilde bu rakibiyle kavga ettiği için değildi. Bunun yerine kendi takım arkadaşı forvet oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'na saldırdığı için oyun dışına gönderildi.

Onet: Maç sırasında garip bir durum. Marcao, Giresunspor maçında takım arkadaşına çok kızdı ve kendisine saldırdı. Savunma oyuncusu hakem tarafından hemen durduruldu ve tuhaf davranışı nedeniyle sahadan uzaklaştırıldı.

TVI24: Marcao kendini kaybetti ve Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı. Takım arkadaşının yanına gitti ve hemen ona kafa attı. Sonra diğer oyuncular tarafından engellenmeden önce takım arkadaşına 3 yumruk atmaya çalıştı.

Voetbalzone: Giresun maçında Galatasaray'ın durumu iyi görünüyordu. Ancak birden ortalık karıştı ve Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na öfkeyle saldırdı. Brezilyalı savunma oyuncusu arkadaşına kafa attı ve ardından vurmaya başladı. Diğer Galatasaraylı futbolcuların araya girmesinin ardından hakem VAR tarafından sahaya çağrıldı. Ardından Marcao kırmızı kart gördü.

Bongda24h: Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na kafa attı ve defalarca yumrukladı. Galatasaray'ın kadrosundaki diğer oyuncular da hızlı bir şekilde müdahale ederek iki oyuncuyu ayırdı. Hakem olayın videosunu inceledikten sonra Marcao kırmızı kart gördü. Sahada mücadele ettiği için ek bir ceza alması bekleniyor. Türk liginin kurallarına göre bu olay "saldırı" olarak sınıflandırılabilir. Ve Marcao 5 ila 10 maç yasağı ile karşı karşıya kalabilir.

FCInter1908: Galatasaray'da çılgınlık! Marcao takım arkadaşına saldırdı.