Marcao Teixeira'ya dünya devi talip oldu! Galatasaray'a müthiş teklif

Marcao Teixeira için Galatasaray'a flaş bir transfer teklifi geldi. Sarı-kırmızılılara geldiği andan itibaren performansı ile vazgeçilmezler arasında giren Brezilya stopere dünya devi talip oldu. Marcao Teixeira için Galatasaray'ın kapısını 20 milyon euro ile çalan dev kulüp rakamı artırmaya da hazır.

AKŞAM

Marcao Teixeira'ya dünya devi talip oldu! Galatasaray'a müthiş teklif, Galatasaray'a talih kuşunu konduracak... Bu sezon Sarı-Kırmızılı takımda gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Marcao, Serie A'nın son şampiyonu Inter talip oldu.

MARCAO TEIXEIRA İTALYA YOLCUSU

İtalyan basınına yansıyan haberlere göre; savunmasını güçlendirmek isteyen Milano ekibinin hedefindeki ilk isim Brezilyalı stoper. Mavi-Siyahlılar'ın sezon sonunda Marcao için Galatasaray'a toplamda 20 milyon euroluk bir teklif yapacağı da Çizme basını tarafından yazıldı.

MARCAO TEIXEIRA İÇİN PARA ARTI TAKAS MASADA

"it.blastingnews"in haberinde şu ifadelere yer verildi:

Zhangs'ın başkanlığını yaptığı Inter, genç defans oyuncuyu Marcao'yu listesine aldı ve Brezilyalı ile savunmasını güçlendirmeyi düşünüyor. Galatasaraylı futbolcunun değeri 20 milyon euro civarında. Inter bu parayı ödeyebilir ancak takas teklifinde de bulunabilir. Teknik Direktör Simone Ingazhi tarafından kadroda düşünülmeyen Roberto Gagliardini'yle birlikte Galatasaray'a bir miktar bonservis de teklif edilebilir. Çünkü orta sahada forma giyen Gagliardini'nin sözleşmesi 2023'te bitiyor.

GALATASARAY ROMA'NIN TEKLİFİNİ REDDETMİŞTİ

Milano ekibinde Stefan De Vrij'ın satılması gündemde. Buradan gelecek parayla büyük ihtimalle hem Gleison Bremer hem de Marcao alınacak.

Lukaku'nun da geri dönmesi için çalışmalar sürdürülüyor." 15 Ocak 2019'da Portekiz ekibi Chaves'ten 4 milyon euroya transfer edilen Marcao, Galatasaray'da kendini geliştirmiş ve gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

Marcao ile sezon başında bir başka İtalyan ekibi Roma ilgilenmiş, hatta başkent ekibi 10 milyon euro bonservis önermiş ancak Galatasaray tarafından bu teklif reddedilmişti.

MARCAO'DAN DEV BAŞARI

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde oynadığı maçlarda başarılı bir performans gösteren ve 8 maçın 7'sinde haftanın 11'ine seçilen Marcao, top kesme istatistiklerinde de ikinci sıraya yerleşti.

Marcao, 54 kez top keserken, listenin ilk sırasında ise 60 defa top uzaklaştıran Glascow Rangers'tan Goldson bulunuyor.