Marcao için Galatasaray'a İngiltere'den 20 milyon euroluk teklif

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık dedikodularına yol açan Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'ya İngilizlerin kancayı taktığı iddia edildi. Birkaç Ada temsilcisinin, 24 yaşındaki savunmacı için 15-20 milyon euro civarında bir bonservis bedeliyle Sarı-Kırmızılıların kapısını çalacağı öne sürüldü. Bu gelişme üzerine her ihtimali göz önünde bulunduran Galatasaray yönetimi, sol ayaklı yeni bir stoper arayışlarına başladı bile.

Fanatik

Galatasaray’ın 24 yaşındaki Brezilyalı stoperi, İngilizlerin dikkatini çekmeyi başardı. Sambacının menajeriyle temasa geçen birkaç Ada temsilcisinin, 15-20 milyon Euro civarında bir bonservis teklifiyle Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlandığı iddia ediliyor.

ÜÇLÜ SAVUNMA OYNAYAN TAKIMLAR PEŞİNDE

Cim Bom’un Ocak 2019’da 4 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Brezilyalı savunmacı, özellikle oyun kurma becerisiyle fark yaratmıştı. İngiltere’de üçlü savunma oynayan takımların bu nedenle Marcao ile ilgilendiği ve genç futbolcuyu sol stoper olarak düşündükleri öğrenildi. Marcao bu yılki maaşı ise 800 bin Euro.

CİMBOM’DA SOL AYAKLI STOPER ARAYIŞLARI BAŞLADI BİLE

Sarı-Kırmızılılar’ın bu gelişme üzerine her ihtimali göz önünde bulundurarak, sol ayaklı yeni bir stoper arayışında olduğu öğrenildi. Scout ekibinin önerdiği ve Fatih Terim’in onayladığı birkaç futbolcu için maliyet araştırması yapılacak.