Manchester United'ın Cristiano Ronaldo için ödeyeceği bonservis resmen açıklandı

Juventus ile yollarını ayırmasının ardından Manchester City ile görüşen ancak sürpriz bir şekilde bir anda eski takımı Manchester United'a imza atan Cristiano Ronaldo için İngiliz ekibinin ödeyeceği bonservis ve bonuslar resmen açıklandı. Juventus, transferin mali detaylarını resmen duyurdu. Öte yandan Manchester United de Cristiano Ronaldo ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Juventus'tan eski kulübü Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo'nun bonservis ve bonusları resmen açıklandı.

Juventus transfer için Manchester United'ın kendilerine 15 milyon euro bonservis ödeyeceğini ve bu bedelin 5 taksitle tahsil edileceğini duyurdu. Yapılan açıklamada Cristiano Ronaldo için ayrıca 8 milyon euro bonus ödemesi de yapılacağı bilgisi verildi.

MANU RESMEN DUYURDU! SÖZLEŞME 2+1 YILLIK

Manchester United, Cristiano Ronaldo ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Kendisini Kırmızı Şeytanlara bağlayan imzayı attıktan sonra konuşan Portekizli yıldız, şu ifadeleri kullandı:

"ALDIĞIM MESAJLAR BENİ ÇOK ETKİLEDİ"

"Manchester United kalbimde her zaman özel yere sahip olan bir kulüp. Cuma günkü duyurudan bu yana aldığım mesajlar beni çok etkiledi. Old Trafford'da oynamak ve taraftarları tekrar görmek için sabırsızlanıyorum. Umarım çok başarılı bir sezon geçiririz."