Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizi! Devre arası için flaş transfer iddiası...

Sezon başı Manchester United'a geri dönen Cristiano Ronaldo için flaş bir iddia ortaya atıldı. Ole Gunnar Solskjaer'in ardından Ralf Rangick'i takımın başına getiren Manchester United'da Cristiano Ronaldo'nun geleceği tartışılıyor. Yıldız futbolcunun Real Madrid'e dönmesi an meselesi.

Ralf Rangnick ile 1'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere 3 maça çıkan Manchester United, 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Ancak İngiliz basınında yer alan iddialar Manchester United'da yine Cristiano Ronaldo krizi yaşanabileceğini gösterdi.

Football Insider'in haberine göre, Ralf Rangnick'in oyun sistemine ayak uydurmakta zorlanacağı söylenen Ronaldo'nun, ocak ayında yeniden Real Madrid'e döneceği belirtiliyor.

Alman menajer tarafından tempolu ve baskılı oyuna etki edemeyeceği düşünülen Ronaldo'nun, Manchester United'ın gelecek planlamasında yer almadığının altı çiziliyor.

Ralf Rangnick, BBC'ye verdiği demeçte Cristiano Ronaldo hakkında şu şekilde konuşmuştu:

Ronaldo'nun oyununa şapka çıkarıyorum. Her konuda arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışıyor. Onun en önemli özelliği gol atmak, ancak özellikle topsuz oyundaki baskısından fazlasıyla etkilendim.

36 yaşındaki yıldız oyuncu, İngiltere Premier Lig'de 13 maça çıkarken 7 gol atıp 2 de asist katkısında bulundu.

Luis Suarez'den Diego Simeone'ye çok sert tepki: "B**tan pislik!"