Mame Thiam bombası! Ali Koç'u pişman ettirecek gelişme

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Kayserispor'a 1 milyon 500 bin euroya transfer olan Mame Thiam, değerini 3'ten fazlaya katladı. Kayserispor'da harika bir sezon geçiren ve birçok kulübün nabız yokladığı Mame Thiam için yönetim, 5 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirledi.

Kasımpaşa'nın 2020 yazında "Türk futboluna katkı" gerekçesiyle bedelsiz bir şekilde Fenerbahçe'ye verdiği Mame Thiam, sonrasında transfer olduğu Kayserispor'da yeniden doğdu. İç Anadolu ekibinde çıktığı 27 maçta 12 gol-5 asistlik bir performans ortaya koyan Mame Thiam, transferin de gözdesi konumuna geldi.

Ali Koç'un forvet planı! İki yeni golcü transferi, o ikiliye bağlı

5 MİLYON EUROYU GETİREN MAME THIAM'İ ALIR

Bu gelişmelerin ardından Berna Gözbaşı yönetimi, Mame Thiam'ın bonservis bedelini belirlerken Aksam.com.tr'nin Kayseri yerel basınından aktardığına göre, bu tutarın 5 milyon euro olduğu öğrenildi. Yurt dışından bazı takımların transfer etmek istediği Senegalli için şu ana kadar resmi bir teklif olmamasına rağmen, birçok menajerin Thiam için nabız yokladığı öğrenildi.

Ne Arda Güler ne Emre Mor! Kampın yıldızı; Jorge Jesus'un favorisi oldu

1,5 MİLYON EUROYA FENERBAHÇE'DEN GELMİŞTİ

Mame Thiam, geride kalan sezon Kayserispor forması altında 24 Süper Lig maçına çıkarken 11 gol atıp 4 asist yapmıştı. Kayserispor, 31 yaşındaki futbolcuyu 1 milyon 500 bin euroya Fenerbahçe'den kadrosuna katmıştı. Oyuncunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Okan Buruk şaştı kaldı: Kamp davetini kabul etmedi, kadro dışı bıraktı!