Maccabi Tel Aviv Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda? Maccabi Tel Aviv Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta başlayacak?

Fenerbahçe Beko İsrail ekibi Maccabi Playtika Tel Aviv ile karşı karşıya geliyor. THY Avrupa Ligi 23. hafta karşılaşmaları kapsamında Maccabi Playtika Tel Aviv ile mücadele edecek temsilcimiz Fenerbahçe'nin Play-off'da şansı bulunmuyor. Peki, Maccabi Tel Aviv Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?


Temsilcimiz Fenerbahçe Beko THY Avrupa Ligi 23. hafta eleme maçında Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacak. Play-off'a kalma şansı bulunmayan Fenerbahçe Beko, 10 galibiyet ve 17 yenilgiyle 12. sırada yer alıyor. Maçı izlemek isteyen kişiler de "Maccabi Tel Aviv Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?" sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

MACCABİ TEL AVİV FENERBAHÇE BEKO MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Maccabi Tel Aviv Fenerbahçe Beko maçı 13 Nisan Çarşamba akşamı yani bu akşam saat 19:30'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS HD 3 ekranından canlı olarak yayınlanacak.

Play-off'a kalma şansı bulunmayan Fenerbahçe Beko, 10 galibiyet ve 17 yenilgiyle 12. sırada yer alıyor.

Play-off oynama hakkı elde eden Maccabi Playtika Tel Aviv ise 16 galibiyet ve 11 mağlubiyetle 5. basamakta bulunuyor.

Bu mücadeleyi İsrail temsilcisinin kazanması halinde, Anadolu Efes'in rakibi İtalyan ekibi AX Armani Exchange Milan olacak. Fenerbahçe Beko'nun sahadan galip ayrılması durumunda ise lacivert-beyazlı takım İspanya ekibi Real Madrid ile eşleşecek.