Macaristan-Türkiye maçının muhtemel ilk 11'leri belli oldu! İşte Macaristan-Türkiye A Milli Takım maç kadrosu

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Macaristan ile karşı karşıya gelecek. İki ülke A milli takımları arasında 8'i resmi ve 6'sı özel olmak üzere oynanan 14 maçta, Macaristan'ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Milli maç öncesi Macaristan-Türkiye A Milli Takım maç kadrosu belli oldu. Macaristan-Türkiye maçının muhtemel 11'lerinde Ferdi ve Cengiz Ünder yer almayacak.

Macaristan-Türkiye maçının muhtemel 11'leri belli oldu. EURO 2024'te yer alacak iki takımdan Türkiye F grubunda, Macaristan ise A grubunda mücadele edecek. Macaristan-Türkiye maçı öncesinde A Milli Takım aday kadrosu belli olurken sakatlanan Ferdi ve Cengiz Ünder kamp kadrosundan çıkarılmıştı. Bu oyuncuların yerine Rıdvan Yılmaz ve Oğuz Aydın kafileye dahil edildi. İşte Macaristan-Türkiye maçının muhtemel ilk 11'leri

MACARİSTAN-TÜRKİYE A MİLLİ TAKIM MAÇ KADROSU BELLİ OLDU!

EURO 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) hazırlıkları kapsamında Türkiye, Macaristan'a konuk oluyor. Macaristan-Türkiye hazırlık maçı kapsamında Milli maç heyecanı başladı. Macaristan-Türkiye maçının muhtemel ilk 11'leri belli oldu.

Macaristan-Türkiye maçı Budapeşte'de bulunan Puskas Arena'da 22 Mart cuma günü saat 22.45'te başlayacak. Karşılaşma, TRT Spor ekranlarından şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

A MİLLİ TAKIM MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Mert, Zeki, Samet, Merih, Cenk Özkacar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can, Kenan Yıldız, Enes Ünal.

FERDİ VE CENGİZ KADRODAN ÇIKARILDI

A Milli Takımı'nda sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılan Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder bu mücadelede forma giyemeyecek. Bu iki ismin yerine Rıdvan Yılmaz ve Oğuz Aydın aday kadroya dahil edilirken, son olarak da Abdülkerim Bardakcı milli takıma çağrıldı.

Türkiye'nin hazırlık maçında karşı karşıya geleceği Macaristan da EURO 2024'te mücadele edecek.

EURO 2024 elemelerinde D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takım, oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak grubunu 17 puanla lider tamamlamıştı.

Ay-yıldızlı ekip, EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz, C yolu play-off galibi (Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg) ve Çekya ile mücadele edecek.

Macaristan ise şampiyonada A Grubu'nda yer alıyor. Macarlar, ev sahibi Almanya, İskoçya ve İsviçre ile karşı karşıya gelecek.