Maç önü: VavaCars Fatih Karagümrük-Demir Grup Sivasspor

VavaCars Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. İşte maç öncesi tüm bilgiler...

AA

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak maçı, hakem Mert Güzenge yönetecek.

VavaCars Fatih Karagümrük, Süper Lig'in geride kalan bölümünde 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonucunda 33 puan topladı.

Ligde oynadığı maçların 8'ini kazanan, 10'unda berabere kalan ve 7'sini kaybeden Demir Grup Sivasspor ise 34 puana sahip.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Demir Grup Sivasspor, 4-0 kazanmıştı.

Sivasspor'da kart cezalısı Mustapha Yatabare ile sakatlığı bulunan Fredrik Ulvestad ve Leke James karşılaşmada forma giyemeyecek.

6. RANDEVU

Fatih Karagümrük ile Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın oynanacak olan maçla birlikte 6. defa karşı karşıya gelecek. İki takım yarın oynayacakları maçla birlikte tarihinde 6. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki rekabette geride kalan 5 maçtan 4'ünü Sivasspor kazanırken, 1 maç da berabere sonuçlandı. İstanbul temsilcisinin ise rakibine karşı hiç üstünlüğü bulunmuyor.

Lig maçlarında Sivasspor'un 11 golüne, Fatih Karagümrük 3 golle yanıt verdi. İki takım en son bu sezonunun ilk devresinde karşılaşmış ve müsabaka Sivasspor'un 4-0 galibiyeti ile sona ermişti.

Sivasspor ile Fatih Karagümrük arasındaki maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

2004-2005 Sezonu (TFF 1. Lig)

Karagümrük-Sivasspor: 2-3

Sivasspor-Karagümrük: 2-0

2020-2021 Sezonu (Süper Lig)

Karagümrük-Sivasspor: 1-1

Sivasspor-Karagümrük: 1-0

2021-2022 Sezonu (Süper Lig)

Sivasspor-Karagümrük: 4-0