Maç öncesi Semih krizi

Bu akşam saat 22.45'te Macaristan'a konuk olacak Ay-Yıldızlılar'da Ahmetcan Kaplan ve Semih Kılıçsoy, Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edildi. Beşiktaş cephesi Semih'in gönderilmesine, “Mobbing” diyerek tepki gösterdi.

AKŞAM SPOR

Almanya'daki Avrupa Şampiyonası'na katılacak A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Budapeşte'de Macaristan ile karşılaşacak. Puskas Arena'daki maç saat 22.45'te başlayacak. 26 Mart'ta da Avusturya ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Türkiye'de gözler ilk kez davet alan Can Uzun'da olacak.

Ahmetcan Kaplan ve Semih Kılıçsoy ise son anda İtalya ile oynayacak Ümit Milli Takım'ın kadrosuna dahil edildi... Beşiktaş'tan Yönetici Feyyaz Uçar bu karara ateş püskürdü: "Tek kelime ile skandal. Taktik idmanlara çıkmamış ve takımdan ayrı tutulmuş. Niye çağırdınız? Morali bozulan oyuncu Ümit Milli Takım'da ne verecek? Bunu kınıyoruz. Oyuncumuza yapılan mobbingdir." Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar ise "Montella, süre alması için Ümit Milli Takım'a gönderdiklerini söylüyor ama bu karar teknik değil" dedi.

SEÇİMLERİ BEN YAPIYORUM

A Milli Takım Hocası Vincenzo Montella: "Ahmetcan ve Semih'in Ümit Milli Takım'a gitmesi olumlu karşılanmalı. Az oynayacağına fazla oynamasını istedim. Seçimleri ben yaparım. Forma rengiyle seçim yapmam, emin olun. Semih henüz bir sezonu tamamlamadı. Gençleri strese sokmayacağımız ortam hazırlamalıyız. Ben EURO 2024 hayalleriyle yatıp kalkıyorum."