Lyon'un istediği Fenerbahçe'nin yıldızı Luiz Gustavo, Fransız ekibine sıcak bakıyor

Fenerbahçe'nin sezon başında Marsilya'dan kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Luiz Gustavo, Ligue 1'e geri dönüyor. Fransız ekibi Lyon, tecrübeli orta saha futbolcusunu kadrosuna katmak istiyor. Luiz Gustavo da Lyon'a gitme fikrine sıcak bakıyor.

Fanatik

Fenerbahçe, bu sezon başında Luiz Gustavo’yu alabilmek uğruna ligin büyük bölümünü sol beksiz oynamıştı. Yönetim, Brezilyalı yıldız için Marsilya’ya 6 milyon Euro bonservis ödedi. Tecrübeli oyuncu, kötü geçen sezonda performansıyla göz dolduran ender isimlerden biri olmayı başardı. Ancak L’Equipe’in iddiasına göre Luiz Gustavo’nun Fenerbahçe macerası bu sezonla sınırlı kalabilir.

SPORTİF DİREKTÖR İSTİYOR, BAŞKAN YÜKSEK MAAŞI SEBEBİYLE ÇEKİMSER

Orta saha oyuncusu Toussart’ı Hertha Berlin’e satan Lyon’un, başarılı oyuncuya kancayı taktığı kaydedildi. Fransız ekibinin Brezilyalı sportif direktörü Juninho Pernambucano’nun, vatandaşını takımda görmeyi çok istediği belirtildi. Aynı şekilde, Gustavo’nun Marsilya’dan eski hocası olan Rudi Garcia da öğrencisiyle yeniden buluşmanın hesaplarını yapıyor.

LUIZ GUSTAVO, LYON’A SICAK BAKIYOR

Haberde başkan Aulas’ın yüksek maaşı ve 33 yaşında olması nedeniyle bu transfere çekimser yaklaştığı ve acele etmek istemediği belirtildi. Ayrıca yıldız futbolcunun Fenerbahçe’de maaş endişesi yaşadığı ve huzursuz olduğu gerekçesiyle Lyon’a gitmeye sıcak baktığı belirtildi.

Gustavo, Fenerbahçe’deki ilk sezonunda 32 resmi maça çıktı. Sambacı’nın kaydettiği 3 gol de ceza sahası dışından geldi. Tecrübeli oyuncunun bir de asisti var.