Luyindama, Taylan Antalyalı, Feghouli beklenirken Galatasaray'a müthiş transfer teklifi

Başta Luyindama olmak üzere Feghouli ve Taylan Antalyalı gibi birçok futbolcuya transfer teklifi bekleyen Galatasaray'ın kapısını Berkan Kutlu için çaldılar. Camia, Berkan Kutlu'yu isteyen kulübün adını sır gibi saklarken teklifin 10 milyon euro olduğu iddia edildi. Cimbom sözleşmesini yenilediği Luyindama ile kontratı sezon sonunda bitecek Feghouli ve son haftalarda gözden düşen Taylan Antalyalı için de gelecek teklifleri dört gözle bekliyor.

Ajansspor

Luyindama, Feghouli ve Taylan Antalyalı gibi birçok futbolcu için kapısının çalınmasını bekleyen Galatasaray'a Berkan Kutlu transferi için müthiş bir rakam önerildi. Sarı-Kırmızılılar kulübün adını sır gibi saklarken teklifin 10 milyon euro olduğu öğrenildi. Galatasaray sezon başında Berkan Kutlu'yu Alanyaspor'dan 4 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Başta sözleşmesi yenilenen Luyindama ile kontratı sezon sonunda bitecek Feghouli ve son haftalarda gözden düşen Taylan Antalyalı için gelecek teklifler de dört gözle bekleniyor.

BERKAN KUTLU İÇİN 10 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Galatasaray'da takımın dinamosu olan ve her maçta 10 kilometrenin üzerinde koşan Berkan Kutlu'nun Sarı-Kırmızılılardaki macerası kısa sürebilir. Ajansspor'un haberine göre Cimbom, adını sır gibi sakladığı bir kulüpten Berkan Kutlu için 10 milyon euroluk teklif alırken satışın gerçekleşmesi halinde yaklaşık 140 milyon TL'lik hareket alanı kazanılmış olacak. Sarı-Kırmızılılar, Fatih Terim'in vazgeçilmezi ve takımın yapısı için kritik bir parça olan başarılı futbolcuda karar vermekte zorlanıyor.

1 YILDA DEĞERİNİ 5'E KATLADI

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 20 maça çıkan Berkan Kutlu, 1 asistlik performans sergiledi. 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro.