Lütfi Arıboğan: Başkanın istediği rakibi çekerim!

''Uğurlarım var, gönlümden geçen takımı söyleyemem. Ama Başkan'ın istediği rakibi çekerim. Tabii ben orada 'G.Saray'ı' temsil ediyorum. İnşallah camianın gönlündeki kurayla geriye dönerim.''

YASEMİN AKBULUT

G.Saray'da herkes yarınki kuraya kilitlendi. İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak çeyrek final kurasında rakip kim olacak? Bütün Türkiye ve milyonlarca G.Saraylı bu sorunun yanıtını merak ediyor. 7 takımdan hangisi Aslan'a çıkacak ya da hangisi çıksın?

KİMİ Alman uğuru yapıp Dortmund'u, kimi İbrahimoviç cezalı diye PSG'yi, kimi en zayıf gözüken Malaga'yı gözüne kestirirken AKŞAM; Schalke'yi çeken isim olan Lütfi Arıboğan'a sordu:

BAŞKAN VE EŞİM SCHALKE'Yİ İSTEMİŞTİ

- Şampiyonlar Ligi'nde bu defa kimi çekeceksiniz? 
BUNU bilemem.

- Taraftar o günkü kahkanızı unutmadı, "Güldür bizi Lütfi Arıboğan" diyor...
VALLA o gün Başkan Ünal Aysal ve Hoca Hanım (Eşi Deniz Ülke Arıboğan) "Schalke'yi çek" demişlerdi. Ben de Schalke çıkınca bu istekleri aklıma geldi ve kahkayı o yüzden attım.

TAVSİYE OLURSA SEVE SEVE YAPARIM!
- Peki bu kez sizin gönlünüzden geçen bir rakip var mı?

GÖNLÜMDEN geçeni söylemiyorum. Çünkü öyle uğurlarım var benim. Kimi çekeceğim izin verin bende kalsın, takım ismini asla söylemeyeyim.
- Peki taraftar, başkan, teknik heyetin gönlünden geçeni çeker misiniz?
TAVSİYEDE bulunan olursa seve seve... Özellikle Başkan'ın istediği takımı çekmeyi çok isterim. Tabii ben orda G.Saray'ı temsil ediyorum. İnşallah herkesin gönlündeki takımı çekerim.

TEKRAR BİR ALMAN DAHA OLABİLİR
ARIBOĞAN bu sözlerle kura olayına noktayı koydu. AKŞAM, Başkan Ünal Aysal'ın gönlünden geçen takımların sıralamasını da ulaştı. İşte o liste: 1. Porto/Malaga, 2. PSG, 3. Juventus, 4. Dortmund,  Bakalım Nyon'da yarın hangi takım çıkacak?

G.SARAY BİR DÜNYA KULÜBÜ OLUYOR
G.SARAY CEO'su Lutfi Arıboğan ayrıca G.Saray'ın bu sezonki başarıları ve dünyanın bakışı için ise şu mesajlara verdi: 
"ÇOK güzel, çok özel bir zaferdi. Sevindik, eğlendik, coştuk, kutladık. Schalke başkanı, onursal başkanı gelip bizi tebrik etti. Çok centilmen adamlar, elimizi sıktılar. Çeyrek finale çıktığımız için çok mutluyuz. Daha önce de Şampiyonlar Ligi başarılarımız vardı. Ancak şimdi G.Saray dünya futbolunda çok önemli bir yerde. G.Saray zaten bu yatırımları, yeniden yapılanması ile dünyanın dikkatini çekiyordu. Zaten güçlü transferleri ile flaş yaptı. Şimdi buna sportif başarılar ve daha da üst düzey başarı eklendi, G.Saray dünya kulübü olma yolunda hızla ilerliyor."

KAŞIKÇI ELMASI

Müthiş zafer dünyayı salladı

Galatasaray, rakibini bekliyor...

Drogba hedefi gösterdi

İşte Aysal'ın istediği rakip