Luiz Gustavo'nun yerine 14 milyon euroluk transfer! Fenerbahçe apar topar devreye girdi

Luiz Gustavo'yu kadroda düşünmeyen Fenerbahçe, Real Betis'in yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen William Carvalho'yu listesine aldı. Ön libero bölgesine Luiz Gustavo'nun yerine daha genç bir ismi düşünen sarı-lacivertliler, William Carvalho için Real Betis ile görüşmeye hazırlanıyor.

aksam.com.tr

Transfer fırsatı dedikleri bu olsa gerek! Fenerbahçe, yeni Luiz Gustavo'sunu İspanya'da buldu. Orta sahanın ortasına daha genç ve dinamik bir ismi kadrosuna katmak isteyen "Sarı-Kanarya", Real Betis'in yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen William Carvalho'yu gündemine aldı.

Abdülkadir Ömür direkt Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor! Transfer Avrupa'da manşetlerde

WILLIAM CARVALHO, JORGE JESUS'N VATANDAŞI

Gazeteci Ekrem Konur'un edindiği bilgiye göre, Betis ile bir görüşme yapmaya hazırlanan Ali Koç yönetimi, Portekizli futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 30 yaşındaki oyuncunun durumu yakından takip edilirken, transferin Jorge Jesus'un önerisiyle gündeme geldiği öne sürüldü. İkili vatandaş olmakla birlikte bir dönem Sporitng Lizbon'da birlikte çalışmışlardı. Tecrübeli oyuncunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Alexander Sörloth "sıkıldım" dedi, gemileri yaktı! Transferde tarihi çalım...

LUIZ GUSTAVO'YA ELVEDA

Bu sezon takımıyla 49 maça çıkan Portekizli, 4 gol attı, 5 de asist üretti. Carvalho, 2018 yazında 16 milyon euroya Lizbon'dan Betis'in yolunu tutmuştu. Transfer gerçekleşirse Luiz Gustavo ile de vedalaşılacak. Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: aksam.com.tr

Christian Luyindama'dan sonra Galatasaray'da tarihi satış: İstanbul'a geliyor!