Luiz Gustavo kararı kıyameti kopardı! 3 futbolcu Samandıra'daki eşyalarını topladı

Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe'deki geleceği merak konusuydu. Aldığı maaş ve yaşadığı sakatlıklarla gündemden düşmeyen Brezilyalıyla ilgili Jorge Jesus'tan sürpriz bir karar çıktı. İşte Jorge Jesus'un Luiz Gustavo kararı ve kesin olarak gözden çıkardığı 3 futbolcu.

Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonu başında 6 milyon euroya transfer ettiği Luiz Gustavo, ilk 2 sezonda tüm teknik direktörlerin vazgeçilmezi olmuştu. Geride bıraktığımız sezonda ise yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma şansı bulamayan Luiz Gustavo gözden düşmüştü.

LUİZ GUSTAVO İÇİN JORGE JESUS'TAN BEKLENMEDİK KARAR

Aldığı yüksek maaş sebebiyle sürekli gündem olan ve Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi yollarını ayıracağı iddia edilen Luiz Gustavo'yla ilgili Jorge Jesus'tan sürpriz bir karar çıktı. Portekizli teknik adam, yönetime Brezilyalı futbolcu konusunda aceleci davranılmaması gerektiğini ve kulübün menfaatleri doğrultusunda bir teklif gelmediği sürece oyuncuyu kadroda düşündüğünü belirtti.

Arda Güler'de Fenerbahçelileri kahreden haber! Yeni sezon öncesi bir bu eksikti...

FENERBAHÇELİLER ŞAŞTI BU İŞE

Jorge Jesus'un bu kararı Fenerbahçeli taraftarları şaşırtırken, Luiz Gustavo hatırı sayılır bir teklif gelmemesi halinde sözleşmesini Fenerbahçe'de tamamlayacak. Öte yandan Jorge Jesus kesin olarak gözden çıkardığı isimleri de belirledi.

3 FUTBOLCU KESİN YOLCU

Jorge Jesus'un raporuna göre kesinlikle düşünülmeyen isimler Mauricio Lemos, Max Meyer ve Steven Caulker. Portekizli teknik adam bu 3 isim haricinde hiçbir oyuncunu silmiş değil.

Sonunda! Rıdvan Dilmen'in yeni adresi belli oldu: Herkese ters köşe