Luis Suarez'den Galatasaray hakkında skandal ifade! Kimse anlam veremedi

2014-2020 yılları arasında Barcelona forması giyen şu sıralar Atletico Madrid'de boy gösteren Luis Suarez, eski takımının Galatasaray ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçını yorumladı. Luis Suarez karşılaşma için, ''Galatasaray gibi zayıf bir rakibe karşı olsa da Avrupa maçlarında kazanma hırsı esas olmalıdır.'' dedi.

AA

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona'ya Camp Nou'da kök söktürdü, bordo-mavililerin eski yıldızı Luis Suuarez'in açıklamalarına ise kimse anlam veremedi! Galatasaray için "Zayıf bir rakip" diyen Suarez, teknik direktör Xavi ve oyuncularını eleştirdi.

Dünya devi Camp Nou'da Kerem Aktürkoğlu'nu izledi; Transferi doğruladı, yeşil ışık yaktı

"NE YAPTILAR KAVRAYAMADIM"

35 yaşındaki yıldız golcünün karşılaşmaya ilişkin görüşleri şöyle:

Galatasaray gibi zayıf bir rakibe karşı olsa da Avrupa maçlarında kazanma hırsı esas olmalıdır ve bu tür müsabakalarda, agresiflik, daha fazla koşmak, gol için daha arzulu olmak gibi asgarileri en iyi şekilde yerine getirmek gerekir. Tüm maç boyunca Xavi'nin takımının sahadaki anlayışını kavrayamadım. Barça beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.

İspanyol basını şaşkın: Kim bu Aktürkoğlu?

GALATASARAY KAFİLESİ BUGÜN YURDA DÖNÜYOR

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda dün oynanan ilk maçta deplasmanda Barcelona ile 0-0 berabere kalan Galatasaray takımı bugün yurda dönüyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İstanbul'daki kötü hava şartları nedeniyle bu sabahki dönüş uçuşunu değiştirmek zorunda kalan Galatasaray kafilesi, TSİ 17.30'da Barselona'dan kalkacak THY'ya bağlı özel uçakla İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na inecek.

Dakika 78: Ah Bafetimbi Gomis! İşte Barcelona-Galatasaray maçına damga vuran o an...