Luis Nani 6,5 yıl sonra geri dönüyor! Taraftarlar havaalanına akın edecek

Luis Nani, 6,5 yıl aradan sonra Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Nuri Şahin'in çalıştırdığı Antalyaspor, Luis Nani transferi için resmi temaslara başladı. Antalyaspor, Portekizli yıldıza resmi teklifi iletti ve cevap bekliyor.

Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Luis Nani, Süper Lig'e dönmek için gün sayıyor. Antalyaspor bonservisi elinde olan Luis Nani'ye resmi teklifini yaptı. Akdeniz ekibi, Portekizli yıldızın teklife vereceği cevabı beklemeye geçti.

LUIS NANI ANTALYASPOR'A DOĞRU

Fernando Lucas Martins ve Admir Mehmedi transferlerini bitiren, Robert Beric'te de son aşamaya gelen Antalyaspor, Luis Nani için de harekete geçti. Ajansspor'un haberine göre Antalyaspor, Luis Nani'ye teklifini iletti. Akdeniz ekibi, Luis Nani'den gelecek yanıta göre kısa zamanda transferi bitirmeyi hedefliyor.

Emre Belözoğlu'nun vazgeçilmezini Süper Lig devi kapıyor! Herkes bu transferi konuşuyor

2 HAFTA ÖNCE ORLANDO CITY'DEN AYRILDI

Luis Nani son olarak ABD ligi MLS'te mücadele veren Orlando City'nin formasını giydi. 3 yıllık ABD macerasına 1 Ocak itibariyle son veren 35 yaşındaki futbolcu, 88 maçta 31 gol ve 18 asistlik performans sergileyerek eski günlerini hatırlattı.

24 saat geçmeden gönderildi! Galatasaray'da büyük kriz! Paylaşımları ortaya çıkınca...