Luis Campos PSG'yi karıştırdı! Lionel Messi isyanı başlattı: Kulüp yangın yeri...

Luis Campos'un yeni hamlesi Lionel Messi başta olmak üzere tüm PSG'yi birbirine kattı. Lionel Messi ve Neymar'ın başında olduğu isimler Zinedine Zidane takımın başına gelmeyince tepki gösterdi. Luis Campos'un bu isteğe karşı hamlede bulunması PSG'de kriz çıkardı. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Luis Campos'un teknik direktör hamlesi Lionel Messi ve Neymar'ın başını çektiği grup tarafından veto edildi. Bilhassa Neymar'ın Christophe Galtier ile dalga geçtiği haberleri Fransa basınında manşetlere taşında.

Miha Zajc'ın dünyası başına yıkıldı! Transferi resmen duyurdular...

LUIS CAMPOS'A LIONEL MESSI VE NEYMAR DUVARI

Aksam.com.tr'nin RMC Sport'tan aktardığı habere göre; PSG'de Zinedine Zidane'dan olumlu sonuç alınamayınca ibrenin Lille ile 2021 yılında Ligue 1'i şampiyon olarak tamamlayan Christophe Galtier'e döndüğü belirtildi.

Ancak, Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Luis Campos'un başını çektiği Christophe Galtier hamlesinin Lionel Messi ve Neymar tarafından olumsuz karşılandığı belirtildi.

Özellikle Neymar'ın Fransız teknik direktör hakkında çıkan iddialara güldüğü ve bu iddiayı ciddiyetsiz olarak gördüğü ifade edildi.

Mauricio Lemos depremi! Fenerbahçe-Shkupi maçı sonrası ortalık yıkıldı

KYLIAN MBAPPE DE ZIDANE'I İSTİYORDU

Paris Saint-Germain'deki güçlü oyuncu grubunun takım yönetiminde bir hayli söz sahibi olması, Luis Campos'u zor durumda bırakacak gibi duruyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid yenilgisinin ardından sonra büyük tepki çeken yıldızlar karması Paris ekibi, gelecek sezonda da Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için mücadele edecek. Kylian Mbappe'nin yeni sözleşmesi sonrası takım yönetiminde daha fazla söz alacak olması yeni teknik direktör tartışmalarında da sık sık gündem oldu.

Başkan Nasser Al-Khelaifi'ye Zinedine Zidane ile çalışmak istediğini söylediği belirtilen Kylian Mbappe'nin de Lionel Messi ve Neymar ile birlikte Christophe Galtier tercihinden rahatsız olduğu iddia edildi.

Tüm dünya Neymar'a yapılan teklifi konuşuyor! Alica Schmidt kendini aştı: Düelloya davet etti...