Lucas Torreira'yı ikna eden video! 3.5 haftalık muamma böyle mutlu sonla bitti

Galatasaray, Lucas Torreira transferini bitirdi, geriye ise transferin hikayesi kaldı. İmza için 25 gün uğraşan sarı-kırmızılılar, Lucas Torreira'yı ikna etmek için her yolu denedi. Galatasaray, Uruguaylı futbolcu için takımı ve İstanbul'u tanıtıcı özel videolar hazırlayıp yolladı. İstanbul'da yaşayacağı ev için başta Nef Bebeköy'deki köşkler olmak üzere çeşitli seçeneklerin videoları çekilip, sunumları hazırlandı ve karar vermesi böyle kolaylaştırıldı.

Galatasaray, mutlu sonla biten Lucas Torreira transferinde ince eleyip sık dokudu. Transfer için çok uğraşan yönetim, sonunda istediğini elde etti fakat bu hiç de kolay olmadı. Sabah'ın haberine göre, yılın transferinin perde arkası şöyle:

Bernard bombası! Galatasaray'a 25 milyon euroluk transfer!

LUCAS TORREIRA'NIN BONSERVİSİ 15'DEN 6'YA İNDİRİLDİ!

Sarı-kırmızılı yönetim, Uruguaylı yıldız için görüşmelere 25 gün önce başladı. Arsenal, 3 yıl önce 28 milyon euroya aldığı oyuncunun bonservisinde kapıyı 15 milyon eurodan açtı.

Torreira'yı kiralık oynadığı Fiorentina ile Sampdoria, Marsilya ve 2 Premier Lig ekibi de istiyordu. Bonservis bedelini 6 milyon euroya indirmeyi başaran Aslan, tecrübeli oyuncuyu ikna etmek için uzun bir mesai harcadı. Başta Muslera olmak üzere, Torreira'nın daha önce oynadığı kulüplerdeki arkadaşları, hocaları, Uruguay'daki dostları devreye sokuldu.

Yeni Galatasaray'da tek hedef şampiyonluk

AKLI İTALYA'DAYDI ASLAN KOZUNU OYNADI

Önce İtalya'ya gitmeyi düşünen 26 yaşındaki orta saha, bu baskı sonucu her geçen gün Florya'ya yaklaştı. Galatasaray, Torreira için takımı ve İstanbul'u tanıtıcı özel videolar hazırlayıp yolladı. İstanbul'da yaşayacağı ev için başta Nef Bebeköy'deki köşkler olmak üzere çeşitli seçeneklerin videoları çekilip, sunumları hazırlandı ve karar vermesini kolaylaştırmak için yollandı. Uruguaylı yıldız sonunda Aslan yapıldı...

Galatasaray'ın Süper Lig'de yaptığı seriler ve "en"ler

BULUŞMA ALİ SAMİ YEN'DE

Yarın Antalya'da sezonu açacak olan Galatasaray, bu maç öncesinde Torreira transferini resmiyete dökecek. Arsenal'le 6 milyon euro bonservis karşılığında el sıkışan sarı-kırmızılı kulüp, Uruguaylı oyuncuyla da 2 milyon 750 bin eurodan 4 yıllık anlaşma yaptı.

Haftaya cumartesi günü Nef Stadyumu'nda Giresunspor'u ağırlayacak Galatasaray, bu maça Lucas Torreira'yı yetiştirecek. Aradığı 6 numarayı sonunda bulan sarı-kırmızılılar, bu maça ideal orta saha olan Torreira-Midtsjö-Sergio Oliveira üçlüsüyle çıkmayı planlıyor.

Gözler Seferovic'te