Lucas Torreira'da işlem tamam

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Uruguaylı Lucas Torreira, son anda bir aksilik çıkmazsa bugün İstanbul'da olacak. Sarı-Kırmızılı yönetim ise Lucas Torreira haberinin sızmasından dolayı hayal kırıklığı yaşadı.

AKŞAM

Galatasaray her konuda anlaştığı Lucas Torreira transferinde haberin sızmasından dolayı hayal kırıklığına uğradı. Amaç, haberi transfer tam bittiğinde servis etmekti. Haberin sızması, transferde bir şeyi etkilemedi ancak Galatasaray Yönetimi kısa süre de olsa ekstra baskı yaşadı. Sarı-Kırmızılılar, haberi bilerek servis etmiyordu.

LUCAS TORREİRA İSTANBUL'A GELİYOR

Aslan'ın 3+1 yıllığına anlaşma sağladığı ön libero Lucas Torreira büyük bir ihtimalle bugün İstanbul'a gelecek. İngiliz ekibi Arsenal'e 5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. 26 yaşındaki futbolcu, 2018'de Sampdoria'dan yaklaşık 29 milyon euroya transfer edilmişti. Ancak İngiltere'de bekleneni veremedi ve Atletico Madrid ve Fiorentina gibi kulüplere kiralandı. Muslera da bu transferde belirleyici bir rol oynadı ve Uruguay Milli Takımı'ndan arkadaşı olan futbolcuyu ikna etti. 1.66 boyundaki futbolcunun senelik 3 milyon euro civarında maaş alması bekleniyor.