Lucas Torreira duygularını ve hedeflerini anlattı: ''Kendimi Galatasaray'a adadım''

Galatasaray'ın yeni transferlerinden biri olan Lucas Torreira, G.Saray Televizyonu'na özel açıklamalarda bulundu. Torreira “Hedefimiz şampiyonluk. Bunun için mücadele ediyoruz. Sezonu iyi bir şekilde bitirebilmek için çalışıyoruz. Kendimi Galatasaray'a adadım, amacım burada çok başarılı olmak.” dedi.

AKŞAM

Cim-Bom'un yeni transferlerinden biri olan Lucas Torreira, Galatasaray Televizyonu'na özel açıklamalarda bulundu: "Kendimi Galatasaray'a adadım, amacım burada başarılı olmak. 4 yıllık sözleşme imzaladık. Gelecekte neler olacağını da bilemeyiz. Önümüzdeki senelerde göreceğiz neler olacağını. Ancak şu an için burada çok mutluyum. Taraftarlar beni çok iyi karşıladı, burada çok mutluyum. Şu an elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Bu sene Dünya Kupası da olacak. Benim için çok büyük bir gurur. Kendi ülkemi temsil edebiliyor olmam. Bunlara odaklanmış durumdayım, Ne olacağını önümüzdeki senelerde göreceğiz.

"ŞANSLIYIM ŞOFÖRÜM VAR"

Şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Sezonu iyi bir şekilde bitirebilmek için çalışıyoruz. Taraftarımızı mutlu etmek için çabalayacağız. Muslera bana İstanbul'u tanımam konusunda yardımcı oluyor. Muslera buraya gelmemde önemli bir rol oynadı. Onunla konuştuk buraya gelmeden önce. Burada güzel planlar ve büyük projeler var. Bu projenin bir parçası olmak istediğim için buradayım. Galatasaray, gerçekten çok büyük bir kulüp. İstanbul trafiğine alışmak kolay değil. Çok şanslıyım çünkü iyi bir şoförüm var. Ama ben kullanıyor olsaydım henüz alışamamış olurdum.

"BURADA HAZIR HALE GELDİM"

Mertens çok büyük bir oyuncu. Uçaktayken hızlıca kaynaştık. Burada hemen takıma kendisini adadı. Onunla oynamak benim için gurur verici. Birlikte Galatasaray'ı daha iyiye götürmek için çabalıyoruz. NEF Stadı'nın atmosferi gerçekten inanılmaz. Taraftarlarımız da bizi hemen içlerine aldı. Sabah 4'te gelmemize rağmen bizi karşıladılar. Çalıştığım yerlere kendimi adamayı severim. Sezon öncesi dönemde çok bir zamanım olmadı. Buraya geldiğimde sezon başlamıştı. Sezon öncesi kampı geçirememiştim ancak burada hazır hale geldim."