Lokman hekim gelse yaram azdırır

Umut Nayir'le perdeyi açan Pendik, Halil, Thiam ve Nuno'yla farka gitti. Beşiktaş bu faciaya karşı çaresiz kaldı. Yeni hoca Fernando Santos da kenardan bu dramı acılı bir yüz ifadesiyle izledi.

AKŞAM SPOR

Siyah-Beyazlı takım, maça 9 yerli oyuncu ile başladı.

Pendikspor'un ilk yarıdaki tek isabetli şutu gol oldu.

Umut Nayir, yeni takımıyla 2. maçında 2. golünü attı.

Kara-Kartal'da Fernando Santos, mağlubiyetle tanıştı.

ONLARI ÇOK ÜZDÜK ÖZÜR DİLERİZ

4-0'lık yenilginin ardından Beşiktaş'ta Mert Günok, "Söyleyecek bir şey yok. Buraya gelen taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu sene onları çok üzdük. Bunun bir daha tekrarlanmaması için elimizden geleni yapacağız" dedi. Takım kaptanı Cenk Tosun ise "İyi bir çıkış yakalamıştık. Bize yakışmadı, taraftarlarımızdan özür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

BAŞIMIZI DİK TUTMALIYIZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, mağlubiyetin ardından şunları söyledi: Sorumluluk benim. Maça aslında iyi başladık ama sonrasında istediklerimiz olmadı. Yediğimiz erken gole iyi tepki verdik ama fırsatları değerlendiremedik. Başımızı dik tutmalıyız. Önümüzdeki maça konsantre olmamız gerekiyor. Takım olarak kaybettik. Yönetimle transfer konularını görüşüyoruz. Önemli olan buradaki oyuncular. Savaşan ve oyunu domine eden bir takım olmalıyız."

KARTAL'A MARTI GÖNDERMESİ

Pendikspor, maçın ardından sosyal medyadan Beşiktaş'a gönderme yaptı. Martı sesi paylaşan İstanbul temsilcisine Siyah-Beyazlı taraftarlar tepki gösterdi.