Liverpool'un son kurbanı Hakan Çalhanoğlu'lu Inter oldu!

Liverpool, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Hakan Çalhanoğlu'lu Inter'i 2-0 yendi. İngiliz temsilcisi rövanş öncesi avantajı kapmış oldu. Hakan Çalhanoğlu ve Inter'i İngiltere'de zor bir maç bekliyor olacak.

Aksam.com.tr

Milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Liverpool'u ağırladı.

Yıldızlar topluluğu iki devin maçında kazanan ekip İngilizler oldu. Klopp'un öğrencileri, 75'te Roberto Firmino ve 83'te Mohammed Salah'ın golleriyle San Siro'dan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 8 Mart'taki rövanş öncesi avantajı kaptı.

Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu heyecanı nefes kesti. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, İtalya'da sahasında Liverpool'u ağırladı. Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti ancak iki takım da dengeyi bir türlü bozamadı.

İkinci devre ise daha heyecanlı geçti. İnter taraftarının da desteğiyle rövanş öncesinde avantajı kapmak için oyunu rakip sahaya yıktı.

Fakat Milano temsilcisibir türlü aradığı golü bulamadı. 75. dakikada Robertson'ın kornerinde ön direkte kafayı vuran Firmino eşitliği bozdu. Bu golle demoralize olan Çizme temsilcisi, 83'te Mohammed Salah'ın sahneye çıkmasıyla yıkıldı.

Kırmızılar, San Siro'dan 2-0'lık galibiyetle ayrılıp, 8 Mart'taki rövanş öncesinde avantajı kaptı.

Öte yandan günün diğer maçında Avusturya ekibi Salzburg sahasında Alman devi Bayern Münih'le 1-1 berabere kaldı.

Coman'dan Bayern Münih'e hayat öpücüğü: Beraberliği son anda yakaladılar!

Pep Guaridola'dan genç isme övgü: Dünyanın en iyi oyuncularından biri!