Liverpool'un ikinci İstanbul rüyası

Ronaldo ve Messi 2005'teki gibi yine Şampiyonlar Ligi'nde yok. O sene İstanbul'da olan finali Liverpool kazanmıştı. Bu yıl final yine İstanbul'da ve iki süper star yok. Liverpool taraftarları İstanbul'un uğuruna inanıyor.

AKŞAM

Devler Ligi'nden hem Barcelona hem de Juventus elenince 2005'ten sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi'nin son 8'inde Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi turnuva dışında kalmış oldu. O dönem Şampiyonlar Ligi'nin finali İstanbul'daydı ve kupayı Milan'ı deviren Liverpool kazanmıştı. Ne tesadüftür ki bu sene de Şampiyonlar Ligi'nin son maçı İstanbul Olimpiyat Stadı'nda ve Liverpool, Leipzig'i geçerek çeyrek finale adını yazdırdı. Bu üç olayın bir araya gelmesinin ardından Liverpool taraftarını heyecan bastı.

TARAFTAR İNANÇLI

Liverpoollu futbol severler, finalin İstanbul'da olmasının kendilerine uğur getirdiğine inanıyor. Taraftarlar, Liverpool'un finale çıkacağını ve kupayı yeniden kazanacağını düşünüyor. Keza Liverpool, 2019'daki Süper Kupa Finalinde Chelsea'yi yenmiş ve İstanbul'da ikinci büyük kupalarını kazanmışlardı.