'Yeni Kevin De Bruyne' Liverpool'a! Premier Lig'i sallayan transfer

Kevin De Bruyne, City formasıyla sezonu kasıp kavururken İngiliz basınından Liverpool için flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre İngiliz devi, 'Yeni Kevin De Bruyne' olarak lanse edilen ismin peşinde. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Liverpool kendi Kevin De Bruyne'sini Fransa'da buldu. Premier Lig şampiyonluğunu ezeli rakibi Manchester City'e kaptıran ve Şampiyonlar Ligi'nde de final oynayacak olan Merseyside ekibi 'Yeni Kevin De Bruyne' için temaslara başladı.

KEVIN DE BRUYNE'YE BENZEYEN YILDIZ YOLDA

Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı haberine göre, Liverpool, Kevin De Bruyne'nin Manchester City'e katkı sağladığı gibi verimli olacak bir ismi kadrosuna katmak istiyor. İngiliz devi bu doğrultudan gözünü Rennes'in 24 yaşındaki Hırvat futbolcusu Lovro Majer'e çevirdi.

Lovro Majer, Ligue 1'de gösterdiği performans ile Avrupa'nın en iyi beş ligindeki orta saha oyuncuları arasında başarılı pas ortalaması ile ilk 5'e girmeyi başardı. Stil olarak Kevin De Bruyne'ye benzetilen Hırvat futbolcu gol yollarındaki etkili performansı ile ön plana çıkıyor.

KEVIN DE BRUYNE GİBİ TAKIMINI ŞAHLANDIRIYOR

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberinin devamında, Lovro Majer'in Rennes'i sırtlayan performansına değinildi. 24 yaşındaki futbolcu bu sezon takımının en önemli parçası oldu. Rennes ile 49 maça çıkan Hırvat on numara, 11 gol 13 asistlik bir performans ortaya koydu.

Transfermarkt verilerine göre de, Lovro Majer 294 dakikada bir gol atma başarısı gösterdi ve 3239 dakika da sahada kaldı.

LIVERPOOL İÇİN FİYAT-PERFORMANS TRANSFERİ OLABİLİR

Kadrosuna takımın yönetimini üstlenecek bir orta saha oyuncusunu katmak isteyen Liverpool, Jude Bellingham ve Jeremy Doku gibi isimler için temasa geçti.

Fakat hem Bellingham hem de Doku için istenen bonservis bedelinin aşırı yüksek olması Merseyside ekibini Lovro Majer'e yöneltti. 24 yaşındaki Hırvat on numaranın piyasa değeri ise 18 milyon euro.