Liverpool'dan ezeli rakibine dev transfer çalımı! Manchester United'ın dünyası başına yıkıldı

Liverpool'un Darwin Nunez'i Manchester United'ın elinden kaptığı ortaya çıktı. Meğer, gelecek sezon yeniden yapılanacak olan Manchester United Darwin Nunez için epeydir görüşme halindeymiş. Liverpool devreye girince işin seyri değişmiş ve İngiliz devi ezeli rakibinden tarihi bir çalım yemiş. İşte detaylar...

Goal.com

Manchester United, Darwin Nunez'i Liverpool'a kaptırmanın hüznünü yaşıyor. Kırmızı Şeytanlar, gelecek sezon Erik ten Hag önderliğinde yeni bir yapılanmaya gidecek ve uzun zamandır hasretini çektiği başarıları yakalamaya çalışacak.

MANCHESTER UNITED'A LIVERPOOL'DAN TARİHİ ÇALIM

Aksam.com.tr'nin Goal.com'dan aktardığı haberine göre, Manchester United'ın, Benfica'nın golcüsü Darwin Nunez için ilgili olduğu, ancak Liverpool'un devreye girmesi ile transferde geride kaldığı belirtildi.

Liverpool, Darwin Nunez transferi için devreye girince hem Benfica hem de Uruguaylı oyuncu Merseyside ekibine daha da yaklaştı.

LIVERPOOL GÜCÜ İLE EZELİ RAKİPLERİNİN ÖNÜ GEÇİYOR

Liverpool, 22 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katarak bir kez daha ezeli rakiplerini transferde geride bırakmış olacak. Bu devre arası transfer döneminde de Luiz Diaz'ı Tottenham'ın elinden kaparak kadrosuna katan Merseyside temsilcisi, son yıllarda yıldız futbolcuların birinci tercihi olmayı başardı.