Liverpool'da Mohamed Salah krizi ve ayrılık! Ortalık yangın yeri: Resmen duyurdular

Mohamed Salah'ın Liverpool'daki geleceği belirsizliğini koruyor. Kırmızılardan dünyaları isteyen Mısırlı yıldız kriz çıkardı! Mohamed Salah'ın astronomik talebi sonrası Liverpool beklemeye geçerken, oyuncunun ayrılma olasılığı kuvvetlendi. İşte başarılı futbolcunun yanı sıra İngiliz devinin kapıyı gösterdiği diğer isimler...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Liverpool, Mohamed Salah'ı bir türlü yeni sözleşme için ikna edemedi. Gelecek yaz sözleşmesi sona erecek olan Mısırlı yıldız ile ilgili süreç devam ederken, birkaç futbolcunun daha takımdan ayrılması gündeme geldi. Darwin Nunez'i rekor bir ücretle kadrosuna katan Liverpool'un kaynak oluşturmak için ayrılıklara izin vereceği belirtildi.

Carlo Ancelotti'den 75 milyonluk tarihi transfer! Kylian Mbappe hezimetini unutturdu

MOHAMED SALAH LIVERPOOL'DA KRİZ ÇIKARDI

Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı habere göre; Mohamed Salah, Liverpool'dan haftalık 400 bin sterlin istiyor. Bu rakamı çok bulan İngiliz devi ise Mısırlı futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor.

Takım içindeki dengeleri gözeten Merseyside temsilcisinde, Darwin Nunez, Fábio Carvalho ve Calvin Ramsay transferlerine harcanan bonservislerin yerini doldurma hesabı yapılıyor.

MOHAMED SALAH'LA BİRLİKTE ONLARDA GİDEBİLİR

Aksam.com.tr'nin Liverpool.com'dan aktardığı habere göre, İngiliz devi satışından gelir elde edebileceği isimleri belirledi.

İşte o isimler:

Güle Güle Sacha Boey! Okan Buruk Trabzonspor'u perişan eden ismi kapıyor

1. TAKUMI MINAMINO

Japon futbolcunun Liverpool'daki dönemi pek istediği gibi gitmedi. Minamino yeteneğini ortaya koysa da, Jürgen Klopp'un 4-3-3 sisteminde her iki kanatta da oynamaya uygun olmadığı için satılacaklar listesinin başına eklendi. Liverpool bu transferden en az 17 milyon sterlinlik bir gelir bekliyor.

Transferde Şener Özbayraklı sürprizi! Kimse bunu beklemiyordu

2. ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN

Jürgen Klopp'un Liverpool'un başına geçtiği ilk dönemde kadroya Arsenal'den 35 milyon sterlin bonservis bedeliyle kadroya katılan İngiliz futbolcu, bir türlü istenilen seviyeye çıkamadı ve rotasyon oyuncusu olarak kaldı.

Liverpool, sözleşmesi gelecek sezon sona erecek Chamberlain'i elden çıkarmayı planlıyor. Yıldız futbolcudan beklenen gelir ise en az 15 milyon sterlin.

Yeni Kevin De Bruyne Galatasaray'dan! Menajeri resmen açıkladı

3. NATHANIEL PHILLIPS

Liverpool'da forma şansı bulmakta zorlanan Nathaniel Phillips, sezonun ikinci yarısını Burnley'de kiralık geçirmişti. Merseyside temsilcisi bu sezon da kadroda düşünmedi İngiliz futbolcu için en az 15 milyon sterlinlik bir gelir elde etmeyi planlıyor.

Son dakika: Tolunay Kafkas'ta milyonların beklediği haber geldi

4. NECO WILLIAMS

Trend Alexander-Arnold'un ardında forma şansı bulmakta zorlanan Williams geçen sezon kiralanmıştı. Liverpool, bu sezon da kadroda düşünülmeyen Neco Williams'tan da en az 15 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli bekliyor.

Çağlar Söyüncü keşke bu haberi duymasaydı! Yeni adresi resmen açıklandı

5. BEN DAVIES

2021'in başında Virgil Van Dijk'in sakatlığı sebebiyle acil stoper ihtiyacını doldurmak için kadroya katılan Ben Davies de düşünülmeyen isimler arasında. Geçen sezonu Sheffield United'ta geçiren Davies, 22 maçta 1 gol atma başarısı göstermişti.

Merseyside ekibi, Ben Davies'ten de iyi bir bonservis geliri getirmesini bekliyor.

Fenerbahçe'de 3. ayrılık Diego Rossi! Çılgın teklifle yeni adresini duyurdular