Liverpool Sadio Mane yerine getireceği ismi belirledi! City'i yıkacak transfer

Sadio Mane'yi Bayern Münih'e kaptırması an meselesi olan Liverpool, yıldız golcünün yerine gelecek ismi belirledi. Liverpool'da Sadio Mane yerine Benfica'nın Uruguaylı gol makinesi Darwin Nunez gelebilir.

Liverpool'da Sadio Mane'nin ayrılığı için geri sayıma geçildi. Bayern Münih'e transfer olması beklenen yıldız ismin yerine gelecek oyuncu için Kırmızılılar çalışmalarına başladı. Bu doğrultuda ilk hedef Darwin Nunez...

SADİO MANE'NİN YENİ ÇABUK DOLUYOR

Premier Lig'de şampiyonluğu kaptırdığı Manchester City'i önümüzdeki sezon geride bırakmak isteyen Liverpool, transfer çalışmalarına başladı. Erling Haaland ile anlaşan Manchester City'e karşılık vermek isteyen Liverpool, Mane'nin yerini Benfica'nın golcüsü Darwin Nunez ile doldurmak istiyor.

2020 yazında Benfica kadrosuna katılan 22 yaşındaki Nunez, bu sezon gösterdiği performansla dünyaya adını duyurdu. Darwin Nunez, çıktığı 41 mücadelede 34 gol 4 asist yaparken, bu gollerden 6'sını Şampiyonlar Ligi'nde attı. Uruguaylı golcü, Liverpool ile oynanan çeyrek final mücadelelerinin her ikisinde de gol atmayı başarmıştı.

Benfica, Darwin Nunez için 68 milyon sterlinlik bir bonservis ücreti belirledi. Golcü oyuncu için Manchester United'ın da devrede olduğu biliniyor.