Liverpool ona minnettar! İşte Jürgen Klopp'un gizli silahı

Liverpool'la başarıdan başarıya koşan Jürgen Klopp'un sırrı ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi'nde bir kez daha final oynayacak olan Jürgen Klopp'un dev final öncesi en büyük desteği eşi Ulla Sandrock'tan aldı. İşte 54 yaşındaki yıldız teknik direktörün en büyük destekçisi ve gizli silahının öyküsü...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

54 yaşındaki deneyimli teknik direktör Jürgen Klopp'un başarısının mimarı ortaya çıktı. Bundesliga'da başlayan kariyerine Premier Lig'de devam eden Alman çalıştırıcının hayatının merkezinde eşi Ulla Sandrock yer alıyor.

JURGEN KLOPP'UN HER ZAMAN YANINDA

Aksam.com.tr'nin Daily Mail'den aktardığı haberine göre, Cumartesi günü Real Madrid'e karşı Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak için mücadele verecek olan Jürgen Klopp'a en büyük desteği eşi Ulla Sandrock sağlayacak.

54 yaşındaki Jürgen Klopp'un kariyerindeki en büyük kararlardan bazılarına rehberlik eden eşi ona büyük başarıların yolunu da açtı.

LIVERPOOL'UN KADERİNİ ULLA SANDROCK DEĞİŞTİRDİ

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Jürgen Kloop'u Liverpool ile sözleşme yenilemeye ikna edenin eşi Ulla olduğu belirtildi. Deneyimli çalıştırıcı İngiliz devi ile 2024 yılında sona erecek olan sözleşmesini uzatma konusunda kararsızdı. Fakat Ulla Sandrock devreye girdi ve 54 yaşındaki yıldız teknik direktörün kararını değiştirdi.

Jürgen Klopp o ânı şu sözlerle anlattı:

"Mutfak masasına oturduk ve Ulla, "2024'te ayrıldığımızı göremiyorum" dedi. Ben de o an yeni sözleşme noktasında emin oldum ve kalma kararımı verdim."

ULLA SANDROCK YARDIMSEVERLİĞİYLE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Almanya doğumlu olan 47 yaşındaki Ulla Sandrock, Jürgen Klopp'un gönlünü fethettiği gibi Liverpoollu taraftarların da gönlünde taht kurmayı başardı.

Hem Almanya'da hem de Kenya'da yaptığı hayır işleri nedeniyle kendi ülkesinde Bundesliga'nın First Lady'si olarak bilinen Ulla, Merseyside'ı benimsedi ve yerel halkın gözdesi haline geldi.

Steven Gerrard'ın varlıklı bir sahil banliyösü olan Fromby'deki eski evinde yaşayan çift, pandemi döneminde yaptıkları jest ile de büyük alkış topladı. Ulla Sandrock ve Jürgen Klopp pandemide kapalı kalan restoranlardaki çalışanlara sıkıntı çekmesin diye gizliden 1000 sterlinlik kupon dağıttı.

Bu inceliği kameralar önünde şova dönüştürmeden yapan Klopp çifti bu hareketiyle Liverpool halkının gönlünü yardımseverliğiyle bir kez daha fethetmeyi başardı.