Liverpool, Jules Kounde'nin peşinde

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Barcelona'da forma giyen Jules Kounde'yi kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü.

Liverpool, Premier Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen ligi istemediği bir noktada bitirdi. Kırmızılar, gelecek sezonun planlamasını yaparak iddialı bir şekilde hazırlıklarını sürdürmeyi amaçlıyorlar.

Bu kapsamda takımdan ayrılacak olan bazı oyuncuların yanı sıra, yeni transferlerin de kısa süre içerisinde takıma dahil olması bekleniyor. Kırmızılar, eksik olan pozisyonunu Barcelona'nın yıldızıyla dolduracak.

SAVUNMANIN ZOR ANLARI

Virgil van Dijk veya Ibrahima Konate yokken Joel Matip ve Joe Gomez yeterli derinliği sağlayamadığından, Liverpool savunması bu sezon zor anlar yaşadı. Trent Alexander-Arnold'un Liverpool'un kadro seçimindeki ilk tercih olduğu düşünüldüğünde, stoper pozisyonu için şimdiden arayışlara başladılar.

BARCELONA'DAN LİVERPOOL'A

Daily Mail'in haberine göre Liverpool, özellikle defans hattına transfer yapmayı hedeflerken Barcelona'nın defans oyuncusu Jules Kounde'yi transfer etmek istiyor. Kırmızılar, Barcelona'nın defans oyuncusu Jules Kounde için teklif yaptığı bildirildi.

Jurgen Klopp, 24 yaşındaki Kounde'nin bu yaz Barcelona'dan ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak Fransız oyuncuyu Anfield'a getirmek için can atıyor.

Kounde, geçen yıl Sevilla'dan 50 milyon Euro'ya Barcelona'ya katıldı ve kulüp için 38 maça çıktı. Bu sezon, Barcelona formasıyla La Liga şampiyonluğuna ulaşan defans oyuncusu takımı adına önemli bir performans ortaya koydu.

BARCELONA'DA MUTSUZ

Kounde'nin, defansın ortasında oynamayı tercih etmesine rağmen, Xavi'nin onu sık sık sağ bek olarak oynattığı için hayal kırıklığına uğradığı için mutsuz olduğu belirtiliyor. Katalan devi, Fransız oyuncusu için gelebilecek teklifi değerlendirebilir, ancak Liverpool'dan en az 55 milyon Euro talep edilecek. Liverpool, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gidememesine rağmen Kounde'nin Anfield Road'a gelmeye sıcak bakabileceği belirtiliyor.