Liverpool Bayern Münih maçı canlı yayın için nefesler tutuldu

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda heyecan tüm hızıyla sürüyor. Liverpool Bayern Münih canlı yayın izleme yolları futbol severler tarafından araştırılıyor. Liverpool B.Münih maçı şifresiz veren kanallar neler? Liverpool B.Münih maçı canlı izleme yollarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Liverpool-Bayern Münih arasında ilk ve tek Şampiyonlar Ligi maçı 1980/81 sezonunda gerçekleşti. İki ekibin mücadelesinde ilk maç 0-0 ikinci maç ise 1-1 sonuçlandı. Tur atlayan taraf ise Liverpool oldu.

Şampiyonlar Ligi Liverpool Bayern Münih canlı izleme linki futbol severlerin merak konusu oldu. Gecenin merakla beklenen maçı Liverpool Bayern Münih şifresiz veren kanallar nelerdir? İngilizler’in, Alman deviyle oynayacağı karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Beinsports1’den canlı olarak ekranlara gelecek. Konuk takımda, Arjen Robben ve Tolisso’nun sakatlıkları bulunuyor, Müller’in kırmızı kart cezası bulunuyor. Liverpool, en büyük yıldızı Salah’a, Bayern de golcüsü Lewandowski’ye güveniyor. 

LİVERPOOL BAYERN MÜNİH CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk karşılaşmasında Liverpool, Anfield Stadyumunda Bayern Münih'i konuk edecek. 19 Ocak Salı günü oynanacak olan bu mücadele, Beinsports HD 1 kanalından canlı izlenebilecek.

MUHTEMEL 11'LER

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Fabinho (Lovren), Robertson, Wijnaldum, Henderson, Keita, Salah, Firmino, Mane

Bayern Münih: Neuer, Rafinha, Süle, Hummels, Alaba, Kimmich, Thiago, Goretzka, Gnabry, Lewandowski, Coman (Ribery)

VAN DİJK VE MÜLLER YOK!

Liverpool'da sarı kart cezası nedeniyle Van Dijk karşılaşmada yer alamayacak. Sakatlığı süren Joseph Gomez’in sahada yer almasının beklenmediği mücadelede Bayern Münih’in yıldızı Müller de kırmızı kart cezası nedeniyle oynayamayacak.

LİVERPOOL'UN EZİCİ ÜSTÜNLÜĞÜ

İkili rekabette daha önce 8 kez karşı karşıya gelen İngiliz ve Alman temsilcileri 4 mücadeleden beraberlikle ayrılmıştı. Liverpool karşısında sadece 1 kez kazabilen Bayern Münih 3 kez mağlup olmaktan kurtulamamıştı.

Son performanslara bakıldığında ise iki takım da son 15 mücadelesinde sadece 2 kez mağlup oldu. Ligde ve Avrupa’da başarılı sonuçlar alan takımlar içerisinden hangisinin avantajlı skor elde edeceği ise karşılaşma sonrasında ortaya çıkacak.

Takım Haberleri: Sakat - cezalı oyuncular

Uzun süreli sakatlığını atlatmaya çalışan ve Liverpool'un UEFA'ya bildirdiği son kadrosuna dahil edilen Alex Oxlade-Chamberlain , bu maçta da kadroda yer almayacak. Ev sahibi ekipte Joe Gomez 'in sakatlığı devam ediyor. Virgil van Dijk ise cezası nedeniyle bu maçta görev alamayacak.

Sakatlığı nedeniyle Ocak ayının başından bu yana sahalardan uzak kalan Dejan Lovren ise Pazartesi günü yapılan son antrenmanda takımla birlikte çalışmadı. Hırvat stoperin durumunun maç saatinde belli olması bekleniyor.

Karşılaşma öncesi viral enfeksiyon geçiren Roberto Firmino'nun durumu ise belirsiz ancak Brezilyalı yıldızın maç saatine kadar hazır hale getirilmesi bekleniyor.

Bayern Münih'te ise Manuel Neuer sakatlığını atlattı ve zorlu deplasmanda görev verilmesi halinde sahada olacak.

Hafif sakatlığı bulunun Kingsley Coman 'ın durumunun ise maç saatinde belli olması bekleniyor. Konuk ekipte Thomas Müller cezası nedeniyle, Corentin Tolisso ve ArjenRobben ise sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler.