Livakovic yuvaya dönmek istiyor

Sezon başında Fenerbahçe'den La Liga ekibi Girona'ya kiralanan Hıvvat kaleci Dominik Livakovic formaya hasret kaldı. İspanyol temsilcisinden ayrılmayı isteyen Livakovic'in eski kulübü Dinamo Zagreb'e imza atmak istediği belirtildi.

HABER MERKEZİ

İspanya La Liga'da pazartesi günü Getafe ile karşılaşacak Girona, yeni transferi Marc-Andre ter Stegen'i bu maça yetiştirmek istiyor.

İspanyol ekibi, Barcelona'dan kadrosuna kattığı Stegen'in henüz La Liga listesine yazamadı.

FORMASINI VERMEK İSTİYORLAR

AS'ta yer alan habere göre, Fenerbahçe'den kiralanan Dominik Livakovic ile yollarını ayırmak isteyen Girona, Livakovic ile vedalaşıp Hırvat eldivenin giydiği 1 numaralı formayı Stegen'e emanet etmek istiyor.

Girona, pazartesi maça kadar olan dilimde Livakovic ile yollarını ayıramazsa, Stegen'e başka bir numara verecek.

GELECEĞİ İÇİN NET KARAR

Girona'dan ayrılmak isteyen ve sözleşme fesih isteğini aylar öncesinden dile getiren Livakovic ise geleceği konusunda net bir tavır ortaya koyuyor.

İspanyol basınında yer alan habere göre, Livakovic, birkaç teklif almasına rağmen eski takımı Dinamo Zagreb'e dönmek konusunda ısrar ediyor.

İSPANYA'DA MAÇA ÇIKMADI

Fenerbahçe'den yaz transfer döneminde Girona'ya kiralanan Livakovic, İspanyol ekibinde maça çıkmadı.