Livakovic özel uçakla geliyor

D.Zagreb'in başarılı eldiveni Livakovic, Sparta Prag maçı öncesi son antrenmanda yer almadı. 28 yaşındaki kalecinin, takım arkadaşlarıyla vedalaştığı ve bugün İstanbul'a geleceği iddia edildi...

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Fenerbahçe'de kaleci sorunu çözüldü. Sarı-Lacivertliler, uzun zamandır uğraş verdiği Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız eldiven, Sparta Prag maçı öncesi son antrenmanda yer almadı. Hırvat basını, 28 yaşındaki eldivenin takım arkadaşlarıyla vedalaştığını ve bugün İstanbul'a geleceğini iddia etti. Haberde şu ifadeler kullanıldı: "Dominik Livakovic, Sparta Prag maçından önceki son antrenman seansına katılmadı. Liva, maça çıkmayacak.

9+1 MİLYON EURO ÖDENECEK

Başarılı kaleci, perşembe günü (bugün) özel bir uçakla İstanbul'a gidecek. Orada Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili tüm formaliteleri tamamlayacak. D.Zagreb, 9+1 milyon euro gelir elde edecek." SarıLacivertliler, Hırvat ekibini 7 milyon euro ile ikna etmeye çalışsa da bunu başaramadı. En az 10 milyon euro istemesi üzerine Kanarya, bu rakamı ödemeye razı oldu. Kaleci sorununu çözüme kavuşturan F.Bahçe Yönetimi, bu rakamı taksitler halinde ödeyecek.

D.ZAGREB ÇOK UĞRAŞTIRDI

Dinamo Zagreb, daha önce İstanbul'a gelmesi beklenen Livakovic'i, Devler Ligi elemelerinde AEK maçında oynatmak için yollamamıştı. Hırvat ekibi, oyuncuyu bu akşam oynanacak Sparta Prag maçında da oynatmak istedi. Fakat yıldız kaleci için uçak hazırlığını tamamlayan Fenerbahçe, bu konuda Hırvat ekibine daha fazla tahammül etmedi. Liva'nın da takımdan ayrılmak istemesi üzerine Zagreb yetkilileri, oyuncunun ayrılığına tamamen onay verdi.