Lionel Messi'nin yeni takımını Luis Suarez açıkladı! Tüm dünya bu transferi konuşuyor

Lionel Messi'nin PSG'deki geleceği belirsizliğini koruyor. Arjantinli yıldızın yeni adresiyle ilgili Luis Suarez çarpıcı ifadeler kullandı. Lionel Messi'nin eski takım arkadaşı, Inter Miami'de yeniden buluşabileceklerini belirtti. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Sezon başında Barcelona'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi, Fransız devinde gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratmıştı. Bazı maçlarda PSG'li taraftarlarca yuhalanan Arjantinli yıldızın takımdan ayrılmak istediği öne sürülmüştü.

LİONEL MESSİ'NİN YENİ ADRESİYLE İLGİLİ FLAŞ SÖZLER

Öte yandan Lionel Messi'nin babası Jorge ise tüm bu gelişmelerin ardından oğlunun Barcelona'ya dönmesini istediğini dile getirmiş ve transfer dedikodularını ayyuka çıkarmıştı. Lionel Messi'nin PSG'de kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken müthiş bir iddia ortaya atıldı.

Yusuf Yazıcı transferi gerçekleşiyor! Kararını verdi...

LUİS SUAREZ: İNTER MİAMİ'DE BİR ARAYA GELEBİLİRİZ

Lionel Messi'nin eski takım arkadaşı Luis Suarez, Arjantinli yıldızın yeni takımıyla ilgili flaş sözler sarf etti. Suarez, Messi ile Inter Miami'de yeniden bir araya gelebileceklerini söyledi. Uruguaylı golcünün bu sözleri İngiliz basınında manşetleri süslerken transferin akıbeti önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Hatırlanacağı üzere Lionel Messi'nin adı bir süre Inter Miami ile anılmış hatta Arjantinli yıldızın takımın hisselerinden satın alıp David Beckham'la ortak olacağı dile getirilmişti.

Ve İsmail Kartal'ın yeni adresi belli oldu! Sözleşmesine özel Fenerbahçe maddesi

LİONEL MESSİ'NİN PSG KARNESİ

Bu sezon PSG formasıyla toplam 34 maça çıkan Lionel Messi 11 gol, 14 asistlik performans sergiledi.

aksam.com.tr

Mohamed Salah'a rekor rakam! Tarihi imzalar atılıyor