Lionel Messi yıkıldı! Hakan Çalhanoğlu'nun yanına gidiyor, bavullarını hazırladı

Lionel Messi'nin PSG'deki kankası Leandro Paredes, Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği Inter'e transfer oluyor. La Gazzetta dello Sport, Lionel Messi'nin önemli bir ortağını kaybedeceğini yazarken, Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter'in transferi 10-15 milyon euro arasında bir bedelle gerçekleştireceği bilgisi verildi.

aksam.com.tr

PSG'de önemli bir ayrılık yaşanmak üzere. Lionel Messi'nin Fransız ekibindeki en sıkı takım arkadaşlarından olan Arjantinli Leandro Paredes'in, Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği Inter'e transfer olacağı iddia edildi.

LIONEL MESSI'NİN KANKASI, HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN YANINA GİDİYOR

La Gazzetta dello Sport söz konusu transferi 'Lionel Messi önemli bir ortağını kaybediyor' başlığıyla duyururken, Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter'in Paredes için PSG'ye ödeyeceği rakamla ilgili de detaylar paylaşıldı.

PSG 40 ÖDEMİŞTİ, 10-15'E INTER YOLCUSU

PSG'nin 2018-19 sezonu ara transfer döneminde Zenit'ten 40 milyon euro karşılığında transfer ettiği Leandro Paredes, Fransız devinde bekleneni verememiş ve gözden düşmüştü. PSG sezon sonunda sözleşmesinin son yılına girecek olan Arjantinli ön liberodan gelir elde etmek isterken, 27 yaşındaki futbolcunun, Hakan Çalhanoğlu'nun da forma giydiği Inter'e 10-15 milyon euro arasında bir rakam karşılığında transfer olacağı belirtildi.

"LIONEL MESSI ÖNEMLİ BİR ORTAĞINI KAYBEDİYOR"

Öte yandan haber detayında Inter'in geçtiğimiz günlerde Marcelo Borozovic'in sözleşmesini uzattığı da hatırlatıldı. İmzaların atılması halinde Lionel Messi'nin PSG'de önemli bir ortağını kaybedeceğinin altı çizildi.

Bu sezon PSG formasıyla toplam 22 maça çıkan Paredes 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

aksam.com.tr

Ve Michael Olunga transferi hayırlı olsun! Leblebi gibi gol atan forvetle söz kesildi

Ve Ersin Destanoğlu transferi resmen açıklandı! Rekor bedel

Ve Alexandru Cicaldau transferinde rakam açıklandı! Galatasaraylılara şimdiden bayram