Lionel Messi pes etmedi! PSG'den Şampiyonlar Ligi'ni kazanmadan gitmeyecek

Lionel Messi Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenerek hayal kırıklığı yaratan Paris Saint-Germain'de eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı. Süper yıldız iddiaların aksine Fransız devinden ayrılmayı düşünmüyor. Lionel Messi'nin gelecek sezon için hedefi, PSG ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanmak.

Fanatik

Sezon başında uzun yıllar forması giydiği Barcelona'dan ayrılarak Fransız devi PSG'ye transfer olan Lionel Messi, eleştiri oklarının hedefinde yer alıyor. Fransız ekibinde, Barcelona'da gösterdiği başarıları sahaya yansıtmakta güçlük çeken Arjantinli yıldız, en son PSG taraftarlarının yuhalamalarına maruz kalmış ve bunun üzerine takımdan ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Fanatik'in RMC Sport'ta aktardığı habere göre, zor şartlara ve taraftarların tepkisine rağmen Lionel Messi gelecek sezon PSG'de kalmak istiyor. Arjantinli yıldızın önümüzdeki yaz transfer döneminde Fransız ekibinden ayrılmak gibi bir niyeti yok.

Adaptasyon sürecini atlatmasının ardından eski formunu yakalayacağına inanan Messi, takımda kalarak Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmanın hayalini kuruyor.

Oyuncuya yakın kaynaklara göre Messi, PSG taraftarlarının kızgın olmasının sürpriz olmadığına inanıyor ve taraftarlara hak veriyor.

PSG TARAFTARLARI YUHALADI

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenen PSG, Fransa Ligue 1'in 28. haftasında Bordeaux'yu konuk ederken taraftarları takımın yıldızlarından Messi'yi yuhalayarak tepki göstermişti.

Bu sezon 26 maçta forma giyen 34 yaşındaki yıldız futbolcu, 7 gol ve 11 asistlik performans gösterdi.