Lionel Messi kankasını yanına getirtiyor! PSG Barcelonalı yıldız için kesenin ağzını açtı

PSG'den Lionel Messi için dev hamle. Sezon başında Arjantinli yıldızı kadrosuna katan Paris Saint-Germain, süper yıldızın formunu artırmak içim her şeyi yapmaya hazır. PSG, Fransa'da istediği gibi bir performans sergileyemeyen Lionel Messi'nin sosyal hayatındaki yalnızlığı için Barcelona'daki kankası için harekete geçti.

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Fransız devi Paris Saint-Germain'den Lionel Messi mutlu olsun diye Frankie de Jong hamlesi geldi. 2019 yılında 86 milyon euro bonservis bedeli ile Barcelona'ya transfer olan 24 yaşındaki orta saha Katalanlarda istenilen seviyeye bir türlü ulaşamadı.

LIONEL MESSI İÇİN MİLYONLAR HARCAYACAKLAR

Aksam.com.tr'nin Marca'dan aktardığı habere göre, Frenkie de Jong Barcelona'dan ayrılabilir. Hollandalı'nın geleceği bilinmiyor. Barcelona 24 yaşındaki ismin performansından memnun değil. Katalan devi Hollandalı futbolcu için gelecek tekliflere açık. Frenkie de Jong ile ilgilenen ekiplerin başında ise PSG geliyor.

LIONEL MESSI İLE YAKIN ARKADAŞ

Haberin devamında, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun durumuna dikkat eden PSG'nin Hollandalı yıldızı seçmesinin bir sebebi olarak da Lionel Messi ile yakın arkadaş olması gösterildi.

Fransa'da sosyal ortama alışamayan ve mutsuz olduğu iddia edilen Arjantinli süper yıldızın bu hamle ile performansının yükselebileceğine inanılıyor.

90 DAKİKA SAHADA KALAMAMAKTAN RAHATSIZ

Frenkie De Jong, 2019'dan beri Barcelona'da ve birçok kez ilk 11'de başlamasına rağmen, en büyük hoşnutsuzluğu, karşılaşmaları ilk 11'de tamamlayamamasından kaynaklanıyor.

Hollandalı oyuncu, Xavi Hernández takımın başına geçtikten sonra son 27 maçın sadece 7'sinde 90 dakika sahada kalabildi.