Lionel Messi, Jürgen Klopp'un ödünü kopardı! Herkes bu transferi konuşuyor

Lionel Messi'nin Jürgen Klopp'a kâbuslar gördüren hamlesi yeni ortaya çıktı. Meğer Lionel Messi, Jürgen Klopp'un vazgeçilmezi Sadio Mane'yi PSG'ye transfer etmek için mesai harcamış. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Lionel Messi, Sadio Mane'yi Jürgen Klopp'tan koparmak için çokça çaba sarf etmiş. Bu sezon sonunda flaş bir şekilde Liverpool'dan ayrılan Senegalli yıldızın transfer detayları ortaya çıktı. Meğer Lionel Messi, Mane'yi Barcelona'ya transfer ettirmek için oldukça çaba sarf etmiş.

Miha Zajc ve Luiz Gustavo kararı kıyameti kopardı! Jorge Jesus 7 ismin bavulunu eline verdi

LIONEL MESSI, JURGEN KLOPP'UN YILDIZININ PEŞİNDEN KOŞMUŞ

Aksam.com.tr'nin RMC Sport'tan aktardığı haberde; Sadio Mane'nin danışmanı Bacary Cisse, Lionel Messi'nin Senegalli futbolcuyu Barcelona'ya transfer ettirmek istediğini belirtti.

30 yaşındaki futbolcunun danışmanı, Lionel Messi'nin 2021 yılında Barcelona'dan ayrılmadan önce Sadio Mane transferi için büyük uğraş verdiğini açıkladı. Hatta Cisse'nin iddiasına göre; Arjantinli yıldızın İspanyol devinde kalmak için tek şart olarak da, Senegalli futbolcunun transfer edilmesini öne sürmüş.

Galatasaray Nef'ten tozu dumana katacak transfer! Melo Trimble ve Dee Bost'tan sonra...

MESSI İLE MANE PSG'DE DE BULUŞABİLİRMİŞ

Sadio Mane'nin danışmanı verdiği demecin devamında, bu sezonun bitimiyle PSG'nin de Senegalli golcü için transfer teklifinde bulunduğu ifade etti.

Cisse bu teklifi, "Leonardo'nun -PSG'nin sportif direktörü- Jürgen Klopp ile birkaç teması oldu. Görüştüler ve Sadio Mane'nin PSG'ye olası transferini masaya yatırdılar, ancak orada kaldı." sözleriyle açıkladı.

Fatih Terim'in fiyasko transferiydi! Okan Buruk anında biletini kesti: Eşyalarını topladı...