Lionel Messi, dünya devinin teklifini elinin tersiyle itti! Yeni adresini resmen duyurdular

Lionl Messi geleceği ile ilgili kararı verdi. Bu sezon başında büyük umutlarla PSG'ye transfer olan, fakat kötü bir sezon geçiren Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağı iddia ediliyordu. Arjantinli dünya yıldızı PSG ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Lionel Messi'nin sezon başında Barcelona'dan PSG'ye transfer olması büyük bir sansasyon oluşturmuştu. Arjantinli dünya yıldızı, Fransız devinde gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratmıştı. Bazı maçlarda PSG'li taraftarlarca yuhalanan Lionel Messi'nin takımdan ayrılmak istediği öne sürülmüştü.

LIONEL MESSI KALACAK VE SAVAŞACAK

Aksam.com.tr'nin İspanya basınından aktardığı haberlere göre, Lionel Messi, Paris Saint-Germain'de kalmaya karar verdi. Büyük umutlarla Fransız devine transfer olduğunun farkında olan Arjantinli süper yıldız, PSG'de kendi performansını gösteremediğini düşünmekte.

En az bir sene daha kalıp, eski günlerindeki gibi tozu dumana katacak bir performans ortaya koyacağına inanan Lionel Messi, devlerden gelecek transfer tekliflerini de reddetti.

BARCELONA'YA GERİ DÖNECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Lionel Messi hakkında daha önce Fransa basınında çıkan haberlerde, yıldız ismin Fransa'da mutlu olmadığı ve eski takımı Barcelona'ya dönmek istediği ifade edilmişti. Barcelona'dan maddi sıkıntılar yüzünden ayrılan 34 yaşındaki süper yıldızın geriye dönme isteğinin sebebi olarak da, Katalanlar'ın başına eski takım arkadaşı Xavi geçmesi gösterilmişti.

Bu iddialar hakkında hiçbir zaman konuşmayan Lionel Messi, Fransa'da kalıp PSG'ye senelerdir hayalini kurduğu Şampiyonlar Ligi'ni kazandırmak istiyor.

LIONEL MESSI'NİN PSG KARNESİ

Bu sezon PSG formasıyla toplam 34 maça çıkan Lionel Messi 11 gol, 14 asistlik performans sergiledi.