Lionel Messi: Bu tam bir çılgınlık!

Paris Saint Germain'e imza atan LionelMessi, Mbappe ve Neymar ile birlikte oynamalarıyla ilgili “Güzel olacak, çok mutluyum. Bu bir çılgınlık olacak!” dedi.

AKŞAM

FRANSA Ligue 1 devi Paris Saint Germain, yeni transferi Lionel Messi için bir basın toplantısı düzenledi. Arjantinli yıldız şunları söyledi: "Barcelona'dan ayrılmak zor oldu ama PSG'ye gelmekten dolayı çok mutluyum. Buraya çok çabuk alıştım. Umarım birlikte güzel vakit geçireceğiz. Mbappe ve Neymar ile birlikte oynamak güzel olacak, çok mutluyum. Bu bir çılgınlık olacak! En iyilerle birlikte sahada olacağım.

HAYALİM ŞAMPİYONLAR LİGİ

Henüz hazır değilim, tatilden yeni döndüm. Sezon öncesi hazırlığı yapmam gerekecek. Hayalim bir kez daha Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak. Birlikte bunu yapmaya çalışacağız. Paris Saint Germain'e gelmemin sebeplerinden biri de Neymar. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Barcelona ile karşılaşmak garip olur ama göreceğiz. Bazen en iyi takıma sahip olursunuz ancak kazanamazsınız. Bununla birlikte güçlü ve motive bir oyuncu grubu olması gerektiğini çok iyi biliyorum."