Lionel Messi bekleniyor

Al Nassr'ın Cristiano Ronaldo hamlesinden sonra Arjantinli'nin 10 numaralı forması, Al Hilal'in resmi ürünlerinin satıldığı mağazada görüntülendi! Suudi Arabistanlı futbolseverler, dünya yıldızı Tangocu için ilk hamleyi yaptı!

AKŞAM

Lionel Messi'nin Al Hilal'e transfer olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ronaldo'nun ardından Messi'nin de Suudi Arabistan'a transfer olduğuna dair basına sızan bir fotoğraf infial yarattı. PSG ile sözleşmesinin son yılında olan Tangocu'nun, ezeli rakibi Cristiano Ronaldo ile aynı ligde oynama ihtimali bile gündemi sarstı. Al Hilal'in resmi ürünlerinin satıldığı bir mağazada yer alan Lionel Messi forması, heyecan yarattı. Basına sızdırılan fotoğrafta bir reyonda Messi yazılı forma görülürken gerçek daha sonra ortaya çıktı.

OLDUKÇA İLGİNÇ BİR HAMLE

Bir Al Hilal taraftarının, Lionel Messi formasını yanında getirdiği ve diğer formaların yanına asarak fotoğrafını çektiği belirtildi. Arap futbolseverin, Al Nassr'ın Cristiano Ronaldo transferinin ardından iki efsaneyi Suudi Arabistan'da görmek istediği için böyle bir hamle yaptığı kaydedildi. Suudi Arabistan Spor Bakanı'nın, "Cristiano Ronaldo haricinde başka büyük transferler için diğer kulüplerimize de yardımda bulunacağız" sözleri ise halen akıllarda... Şakayla başlayan Lionel Messi söylentilerinin gerçeğe dönüşebileceği konuşuluyor.

KARARI SEZON SONUNDA

Öte yandan Arjantin'le Dünya şampiyonluğu yaşayan 35 yaşındaki yıldız, "Asla unutamayacağım bir yıl sona erdi ve her zaman peşinden koştuğum rüya sonunda gerçek oldu. Ama bunu harika bir aile ve muhteşem arkadaşlarla paylaşma fırsatım olmasaydı, bunun bir değeri olmazdı. Bu yolculuğu herkesle paylaşabilmek inanılmaz" mesajını yayınladı. Tangocu ile ilgili olarak PSG, mukavelesini uzatmaya çalışıyor. Eski kulübü Barcelona'nın ise devreye girdiği konuşuluyor. Lionel Messi, kariyeriyle ilgili kararı sezon sonunda verecek.