Lille maçında Arda Güler oynayacak mı? Real Madrid - Lille maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Lille - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? ve Arda Güler oynayacak mı? soruları birçok futbol tutkunun gündeminde. Zira bugün Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı için Lille ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Milli futbolcu Arda Güler'in sahada olup olmayacağı ise pek çok futbolseverin gündeminde. Peki, UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Lille - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? ve Lille - Real Madrid maçı canlı izle aratmaları, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Bunun yanı sıra Lille - Real Madrid maçı ilk 11'leri belli oldu mu? ve Arda Güler oynayacak mı? soruları da merak ediliyor.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE HEDEF 3 PUAN

UEFA Şampiyonlar Ligi puan durumu incelendiğinde, 2 maç yapan takımlardan Leverkusen, Brest ve Borussia Dortmund'un 6 puan ile liderlik koltuğunu paylaştıkları görülüyor. Ayrıca Dortmund averaj ile ilk sırada yer alıyor.

İlk UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında galip gelen Real Madrid, bu başarısını Lille karşısında da sürdürmek istiyor. Öte yandan Lille ilk UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında mağlubiyet aldı. Ev sahipliğini üstlendiği maçtan puan çıkartmayı hedefliyor.

LİLLE - REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Lille - Real Madrid maçı saat kaçta ve hangi kanalda?, Lille - Real Madrid maçı canlı izle aratmaları Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. İşte karşılaşmanın detayları;

- Mücadelede Maurizio Mariani düdük çalacak.

- Yardımcılıklarını Daniele Bindoni ve Alberto Tegoni üstlenecek.

- Karşılaşma 2 Ekim Salı günü saat 22.00'da başlayacak.

- Mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyenler, tabii ekranlarından seyredebilecekler.

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Futbolseverlerin en çok araştırdığı sorulardan biri, Arda Güler oynayacak mı? sorusu. Peki, Arda Güler oynayacak mı?

Ancelotti'nin elinde hücum hattında Arda Güler'in yanı sıra; Rodrygo, Endrick ve Vinicius Junior gibi alternatif isimler yer alıyor.

Son olarak Ancelotti, Rodrygo ve Vinicius Junior'a hücum hattına şans vermişti. Arda Güler'in ise Lille maçında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

LİLLE - REAL MADRİD MAÇI İLK 11'LERİ

Arda Güler oynayacak mı? sorusunu merak eden pek çok vatandaş, Lille - Real Madrid maçı ilk 11'leri kimler? sorusunu da araştırıyor. Peki, Lille - Real Madrid maçı ilk 11'leri belli oldu mu?

Henüz ilk 11'ler belli olmadı. Muhtemel 11'ler ise aşağıda yer alıyor.

Real Madrid: Andriy Lunin, Eder Militao, Lucas Vazquez, Antonio Ruediger, Ferland Mendy, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Aurelien Tchouameni, Arda Guler, Vinicius Junior ve Rodrygo.

Lille: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Thomas Meunier, Bafode Diakite, Mitchel Bakker, Tiago Santos, Remy Cabella, Osame Sahraoui, Edon Zhegrova, Andre Gomes ve Jonathan David.