Lig bitti, İstanbul'a geliyor! Aaron Boupendza bombası

Spor Toto Süper Lig'e yeniden çıkan Atakaş Hatayspor'da geçtiğimiz sezon Gabonlu golcü Aaron Boupendza, Türkiye'ye geri dönmeye hazırlanıyor. Boupendza için Beşiktaş'tan hamle geldi.

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde birçok teklif gelmesine rağmen Atakaş Hatayspor'da kalan ve sezonu Süper Lig gol kralı olarak tamamlayan Aaron Boupendza, yazın Katar'ın yolunu tutmuştu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Krasnodar'ın resmi teklif yaptığı Gabonlu yıldızda flaş bir gelişme yaşandığı öğrenildi.

Vitor Pereira'nın büyük başarısı! 1.5 milyon euroya alınmıştı, 7 katı fiyatına...

AL ARABI İLE SEZONU TAMAMLADI

Aaron Boupendza Al Arabi ile son maçına çıktı. Umm Salal maçında 79 dakika forma giyen Gabonlu oyuncu 2-0 kazanılan maçta sağ açık olarak forma giydi. Al Arabi bu galibiyetle sezonu 36 puanla 4'üncü sırada tamamladı. Şampiyonluğu haftalar önce garantileyen Al Sadd'ın (1 maçı eksik) 23 puan gerisinde kaldı. Beşiktaş'ın imza attırmayı planladığı Aaron Boupendza ligin bitmesiyle tatile çıktı.

Cyle Larin'e dünya devi talip oldu

TATİL DÖNÜŞÜ İSTANBUL'A

Sabah'ta yer alan habere göre, Aaron Boupendza tatil dönüşü ise İstanbul'a gelecek. Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Hatay forması giyen yıldız ismi kadrosuna katmak için oldukça ısrarcı. Kulübü ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gabonlu oyuncunun satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması gündemde.

Josef de Souza müjdesi! Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi sevindiren gelişme