Lider Aslan Antalya'da

Milli araya Süper Lig'deki en yakın rakibi Samsunspor'un 4 puan önünde giden lider Galatasaray, dönüşü Antalya deplasmanında yapacak.

AKŞAM SPOR

Son olarak sahasında Alanya'yı tek golle geçerek Süper Lig'in 8'inci haftasında verilen milli maç arasına 22 puanla lider giren Galatasaray, 9'uncu haftada Antalya'nın konuğu oluyor. Şimdiye dek yalnızca Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan ve geri kalan tüm maçlarını kazanan Sarı-Kırmızılılar, milli ara dönüşünde de grafiğini sürdürüp liderlik koltuğundaki yerini perçinlemek istiyor.

Alex de Souza'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Antalya cephesinde ise işler iyi değil... İlk 8 haftada 2 galibiyet alan Akdeniz ekibi, 2 beraberlik ve 4 yenilgiyle sahadan ayrıldı... Öte yandan Galatasaray, Antalyaspor ile ligde oynadığı son 16 müsabakada mağlubiyet yaşamadı. Son olarak 2015-16 sezonunun ikinci yarısında Akdeniz ekibine 4-2 mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, ligde rakibine karşı o tarihten bu yana kaybetmedi.

Bu süreçte Galatasaray 12 galibiyet ve 4 beraberlikle sahadan ayrılırken rakip fileleri de 34 kez sarsmayı başardı. Antalyaspor ise galibiyete hasret kaldığı 16 karşılaşmada yalnızca 9 gol atabildi.

KADIKÖY'E RAHAT GİDİYORUZ!

Okan Buruk: "Fatih Hoca, bizim için efsane. Kadıköy'e giderken eskisi kadar düşünmüyoruz daha rahat gidiyoruz son yıllarda. Arias'ı istedik, görüştük, kulübüyle de anlaşmıştık ama son anda kulübü teknik direktörlerinin vermek istemediğini söyledi ve son anda o transfer bozuldu. İrfan Can ile Osayi'ye hiç ilgimiz olmadı."